Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-12-07 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Bettyteam Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 34109
Bettyteam Fc LFC Rákoskeresztúr
CLassic _D Tactiek M
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
71.4 gemiddelde waardering 62.6
incredible Schieten very good
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Hoffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini is nu in balbezit. Filippini passt de bal met de wreef. Metelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 1:0

6e minuut.
Hoffer geeft een hoge lob. Valli kopt de bal weg. Polumenta rent richting de bal. Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Lemonias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dávalos geeft een hoge lob. Metelka kopt de bal weg. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini draait met de bal, schiet en ... Palik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 2:0

10e minuut.
Togias speelt de bal door. Dávalos speelt de bal door. Haerbos probeert naar een medespeler te passen. Metelka rent richting de bal. Metelka draait met de bal, schiet en ... Palik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filippini speelt de bal door. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een hoge lob. Metelka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gal is nu in balbezit. Haerbos geeft een hoge lob. Metelka is nu in balbezit. Metelka schiet op doel. Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 3:0

17e minuut.
Metelka probeert naar een medespeler te passen. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal zonder na te denken. Filippini rent richting de bal. Filippini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Palik met een harde bal richting middenveld. Haerbos kopt de bal weg. Filippini rent richting de bal. Filippini schiet op doel. Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 4:0

19e minuut.
Filippini kopt de bal weg. Cioper is nu in balbezit. Cioper geeft een hoge lob. Filippini is nu in balbezit. Filippini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal zonder na te denken. Haerbos speelt de bal door. Dávalos is nu in balbezit. Dávalos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bettyteam Fc 45%, LFC Rákoskeresztúr 55%.
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 4:0

46e minuut.
Haerbos geeft een hoge lob. Filippini rent richting de bal. Dink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dink krijgt een gele kaart. Filippini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filippini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Arellano geeft een hoge lob. Dávalos rent richting de bal. Dávalos passt de bal met de wreef. Metelka heeft problemen om de bal te vangen. Metelka draait met de bal, schiet en ... Palik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Haerbos is nu in balbezit. Haerbos geeft een lange en hoge pass. Metelka is nu in balbezit. Metelka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 5:0

55e minuut.
Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelka begaat een overtreding. Metelka krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mc Donald onderschept slim de pass. Mc Donald geeft de bal voor. Filippini rent richting de bal. Filippini schiet op doel. Palik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 6:0

65e minuut.
Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Prokopi is nu in balbezit. Prokopi met een sublieme pass. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Lemonias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Prokopi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Polumenta is nu in balbezit. Polumenta met een sublieme pass. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper geeft de bal voor. Palik bokst de bal weg.

68e minuut.
Haerbos met een sublieme pass. Klungelig pakt Dávalos de bal. Dávalos probeert naar een medespeler te passen. Filippini rent richting de bal. Filippini draait met de bal, schiet en ... Palik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cioper met een snelle inworp. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haerbos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filippini neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper speelt de bal door. Metelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelka draait met de bal, schiet en ... Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 7:0

83e minuut.
Arellano kopt de bal weg. Cioper is nu in balbezit. Filippini is nu in balbezit. Filippini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 8:0

86e minuut.
Mc Donald verovert de bal door een tackle van achteren. Mc Donald geeft een lange en hoge pass. Metelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelka haalt uit met een fantastische trap. Palik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 9:0

87e minuut.
Valli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mc Donald de bal onder controle te krijgen. Prokopi speelt de bal door. Baudouin heeft problemen om de bal te vangen. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dink kopt de bal weg. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hoffer zijn tegenspeler op de grond. Cioper raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bettyteam Fc 48%, LFC Rákoskeresztúr 52%.
Bettyteam Fc - LFC Rákoskeresztúr 9:0