Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-13 18:36
  • Competitiewedstrijd: Megye I.02
  • Stadion: Rák Aréna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 723
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc Sváb FC
442 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 23
good Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Kurucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugarry verovert de bal door een tackle van achteren. Bure is nu in balbezit. Bure schiet op doel. Babits probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - Sváb FC 1:0

13e minuut.
Dugarry verovert de bal door een tackle van achteren. Dugarry passt de bal in één keer door. Daar is Bure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bure haalt uit met een fantastische trap. Babits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - Sváb FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 48%, Sváb FC 52%.
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - Sváb FC 2:0

46e minuut.
Agárdi geeft een hoge lob. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă geeft de bal voor. Dugarry is nu in balbezit. Dugarry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babits met een harde bal richting middenveld. Ioniţă kopt de bal weg. Dugarry is nu in balbezit. Dugarry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Veigas rent richting de bal. Veigas geeft een hoge lob. Dugarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugarry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - Sváb FC 3:0

54e minuut.
Dugarry met een sublieme pass. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kurucz zijn tegenspeler op de grond. Bure raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bure kan niet meer verder spelen. Caramitru komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szilvási met de inworp. Somlai geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Agárdi geeft een hoge lob. Fehérvári controleert de bal met de borst. Volckaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volckaert krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb passt de bal met de wreef. Veigas heeft problemen om de bal te vangen. Ürmösi is nu in balbezit. Ürmösi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákoshegyi Szerény Istenek Fc 61%, Sváb FC 39%.
Rákoshegyi Szerény Istenek Fc - Sváb FC 3:0