Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-09 18:34
  • Competitiewedstrijd: Megye I.07
  • Stadion: Soul FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
Soul FC Újpesti Bivalyok
Normal Tactiek 433
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 44.5
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Nyerges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi met een sublieme pass. Funar rent richting de bal. Funar haalt uit met een fantastische trap. Vanczák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:1

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vanczák niet meer kan verder spelen. Teremi komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Gazivoda krijgt zijn hoofd ertegen. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:2

17e minuut.
Rewaj geeft de bal voor. Jadlóczky probeert de bal met de borst te controleren. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Funar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Ripoll de bal. Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripoll verovert de bal door een tackle van achteren. Ripoll geeft een hoge lob. Funar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rewaj rent richting de bal. Rewaj geeft een lange en hoge pass. Gazivoda heeft problemen om de bal te vangen. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rewaj geeft de bal voor. Klungelig pakt Funar de bal. Vizi rent richting de bal. Funar onderschept slim de pass. Funar schiet op doel. Teremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda schiet op doel. Teremi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:4

27e minuut.
Jadlóczky geeft de bal voor. Minotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plăvoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plăvoi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Funar rent richting de bal. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi passt de bal met de wreef. Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda haalt uit met een fantastische trap. Teremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:5

36e minuut.
Gazivoda kopt de bal weg. Vizi rent richting de bal. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar draait met de bal, schiet en ... Teremi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nyerges geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Szafor trapt de bal weg van het doel. Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar schiet op doel. Teremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda draait met de bal, schiet en ... Teremi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 75%, Újpesti Bivalyok 25%.
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:6

47e minuut.
Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi passt de bal met de wreef. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap. Teremi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:7

48e minuut.
Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Rewaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rewaj geeft een hoge lob. Funar springt en kopt de bal. Teremi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Szafor onderschept slim de pass. Minotis is nu in balbezit. Minotis passt de bal zonder na te denken. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:8

51e minuut.
Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gazivoda passt de bal met de wreef. Funar rent richting de bal. Funar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szafor geeft een lange en hoge pass. Vizi kopt de bal weg. Gazivoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda haalt uit met een fantastische trap. Teremi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schóber begaat een overtreding. Plăvoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gazivoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vizi heeft problemen om de bal te vangen. Funar is nu in balbezit. Funar schiet op doel. Teremi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Minotis rent richting de bal. Minotis probeert naar een medespeler te passen. Ripoll is nu in balbezit. Ripoll geeft een hoge lob. Funar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:9

62e minuut.
Plăvoi onderschept slim de pass. Minotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi geeft een hoge lob. Gazivoda is nu in balbezit. Gazivoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Minotis geeft een lange en hoge pass. Daar is Plăvoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Minotis onderschept slim de pass. Gazivoda is nu in balbezit. Jadlóczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazivoda verovert de bal door een tackle van achteren. Gazivoda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:10

70e minuut.
Bras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rewaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Rewaj passt de bal zonder na te denken. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Funar controleert de bal met de borst. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft de bal voor. Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda schiet op doel. De bal raakt de paal. Teremi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tyrmand met een sublieme pass. Funar is nu in balbezit. Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar onderschept slim de pass. Funar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pollák verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi verovert de bal door een tackle van achteren. Plăvoi speelt de bal door. Gazivoda rent richting de bal. Gazivoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Plăvoi geeft een hoge lob. Teremi met een sublieme pass. Tyrmand kopt de bal weg. Funar is nu in balbezit. Funar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Vizi onderschept slim de pass. Vizi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ripoll zal de hoekschop nemen. Funar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soul FC 84%, Újpesti Bivalyok 16%.
Soul FC - Újpesti Bivalyok 0:10