Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLAUGRANA Stevens CPR
Normal Tactiek 442Flat
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 26.5
zeer goed Schieten matig
zwak Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Forrez met een snelle inworp. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai geeft een lange en hoge pass. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cagnoli rent richting de bal. Cagnoli geeft een hoge lob. Pankaj heeft problemen om de bal te vangen. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bácskai met een sublieme pass. Rojas Rodríguez is nu in balbezit. Rojas Rodríguez passt de bal in één keer door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Jajtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez verovert de bal door een tackle van achteren. Forrez speelt de bal door. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 1:0

15e minuut.
Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrez geeft de bal voor. Rojas Rodríguez kopt de bal weg. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rojas Rodríguez passt de bal met de wreef. Śmieszek is nu in balbezit. Babaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Scamă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Owens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez passt de bal in één keer door. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez passt de bal met de wreef. Śmieszek is nu in balbezit. Śmieszek schiet op doel. Scamă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 2:0

26e minuut.
Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Babaşahin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Forrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Śmieszek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rojas Rodríguez schiet op doel. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Rojas Rodríguez kopt de bal weg. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLAUGRANA 26%, Stevens CPR 74%.
BLAUGRANA - Stevens CPR 3:0

52e minuut.
Babaşahin kopt de bal weg. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eminescu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bácskai probeert naar een medespeler te passen. Evlahin rent richting de bal. Evlahin geeft een hoge lob. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ... Scamă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 4:0

72e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Rojas Rodríguez rent richting de bal. Rojas Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Andronic onderschept slim de pass. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai met een sublieme pass. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek schiet op doel. Scamă bokst de bal weg. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez schiet op doel. Scamă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Andronic speelt de bal door. Bácskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácskai passt de bal zonder na te denken. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Evlahin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Śmieszek probeert de bal met de borst te controleren. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap. Scamă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 5:0

78e minuut.
González Márquez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evlahin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Evlahin haalt uit met een fantastische trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik geeft de bal voor. Cagnoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 6:0

90e minuut.
Evlahin is nu in balbezit. Met opzet legt González Márquez zijn tegenspeler op de grond. Evlahin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evlahin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Śmieszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLAUGRANA - Stevens CPR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLAUGRANA 21%, Stevens CPR 79%.
BLAUGRANA - Stevens CPR 7:0