Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool City Kerala FC
Normal Tactiek 1-5-2-1-2
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 29.8
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


5e minuut.
Petruniczyk is nu in balbezit. Phadnis begaat een overtreding. Petruniczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Petruniczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sivasubramanian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivasubramanian passt de bal zonder na te denken. Puruganan rent richting de bal. Puruganan schiet op doel. Sivaprakasam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool City - Kerala FC 0:1

8e minuut.
Phadnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna onderschept slim de pass. Scicluna passt de bal in één keer door. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool City - Kerala FC 0:2

18e minuut.
Puruganan probeert de bal met de borst te controleren. Divyesh rent richting de bal. Puruganan onderschept slim de pass. Puruganan draait met de bal, schiet en ... Sivaprakasam probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

24e minuut.
Ramanakoppa kopt de bal weg. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara geeft een lange en hoge pass. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ramsamooj rent richting de bal. Ramsamooj geeft een lange en hoge pass. Puruganan probeert de bal aan de voet te houden. Scicluna rent richting de bal. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ferlara met een sublieme pass. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan met een sublieme pass. Scicluna rent richting de bal. Scicluna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool City - Kerala FC 0:3

44e minuut.
Gutala passt de bal zonder na te denken. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan met een sublieme pass. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool City 67%, Kerala FC 33%.
Liverpool City - Kerala FC 0:3

46e minuut.
Koothrappally rent richting de bal. Ramanakoppa rent richting de bal. Sadasivam begaat een overtreding. Sadasivam krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Shantinath met een sublieme pass. Petruniczyk geeft een hoge lob. Scicluna rent richting de bal. Scicluna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool City - Kerala FC 0:4

51e minuut.
Ferlara met een sublieme pass. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scicluna de bal. Scicluna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Phadnis speelt de bal door. Ferlara rent richting de bal. Ferlara passt de bal zonder na te denken. Puruganan is nu in balbezit. Puruganan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Puruganan speelt de bal door. Divyesh is nu in balbezit. Scicluna onderschept slim de pass. Scicluna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool City - Kerala FC 0:5

71e minuut.
Phadnis speelt de bal door. Ferlara rent richting de bal. Ferlara geeft een hoge lob. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ulhas rent richting de bal. Phadnis speelt de bal door. Puruganan rent richting de bal. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. Sivaprakasam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hevonkoski kopt de bal weg. Yavatkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlara geeft een hoge lob. Scicluna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk geeft de bal voor. Daar is Sivasubramanian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puruganan rent richting de bal. Puruganan haalt uit met een fantastische trap. Sivaprakasam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Divyesh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferlara met de inworp. Puruganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puruganan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool City 66%, Kerala FC 34%.
Liverpool City - Kerala FC 0:5