Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKOKA FC The Palace
JAVI ¾ Tactiek 523
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 45.4
solid Schieten good
average Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Urquidi controleert de bal met de borst. Bastien rent richting de bal. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... García Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - The Palace 1:0

2e minuut.
Milkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carino de bal. Massote rent richting de bal. Massote geeft de bal voor. Dueñas springt en kopt de bal. García Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Urquidi de bal. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - The Palace 2:0

6e minuut.
Abendroth geeft een hoge lob. Dueñas is nu in balbezit. Chiriac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiriac krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát passt de bal zonder na te denken. Requena is nu in balbezit. Bastien geeft een hoge lob. Dueñas krijgt zijn hoofd ertegen. García Becerra bokst de bal weg.

11e minuut.
Milkov is nu in balbezit. Abendroth onderschept slim de pass. Abendroth probeert naar een medespeler te passen. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Drkenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drkenda passt de bal met de wreef. Cotán rent richting de bal. Cotán draait met de bal, schiet en ... Jordán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - The Palace 2:1

21e minuut.
Daar is Marchand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanazanyan is nu in balbezit. Bastien speelt de bal door. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ogăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Ogăraru geeft de bal voor. Dueñas kan de bal niet met de borst controleren. Bastien bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastien draait met de bal, schiet en ... García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Urquidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastien onderschept slim de pass. Bastien schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Tudecki de bal. Drkenda rent richting de bal. Drkenda passt de bal in één keer door. Cotán is nu in balbezit. Cotán schiet op doel. Jordán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Zanazanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogăraru rent richting de bal. Zanazanyan onderschept slim de pass. Zanazanyan passt de bal zonder na te denken. Iglesias is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Abendroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Drkenda verovert de bal door een tackle van achteren. Drkenda geeft de bal voor. Cotán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKOKA FC - The Palace 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 58%, The Palace 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKOKA FC - The Palace 2:2

55e minuut.
Requena onderschept slim de pass. Requena passt de bal zonder na te denken. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar schiet op doel. García Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
García Becerra trapt de bal weg van het doel. Trippier rent richting de bal. Cotán onderschept slim de pass. Cotán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - The Palace 2:3

61e minuut.
Rydol geeft een hoge lob. Cotán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki rent richting de bal. Drkenda onderschept slim de pass. Drkenda schiet op doel. Jordán bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ogăraru onderschept slim de pass. Ogăraru geeft een lange en hoge pass. Zanát is nu in balbezit. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKOKA FC - The Palace 3:3

72e minuut.
Katar passt de bal met de wreef. Dueñas rent richting de bal. Chiriac met een sublieme pass. Bastien is nu in balbezit. Bastien geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Drkenda verovert de bal door een tackle van achteren. Drkenda met een sublieme pass. Cotán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotán schiet op doel. Jordán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - The Palace 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 48%, The Palace 52%.
SKOKA FC - The Palace 3:4