Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reales Gigantes Atleticos Linieros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Correa kopt de bal weg. Klungelig pakt Muñoz de bal. Morillo rent richting de bal. Muñoz rent richting de bal. Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Atleticos Linieros 0:1

22e minuut.
Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu speelt de bal door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Meléndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abreu is nu in balbezit. Villalona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abreu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Abreu rent richting de bal. Villalona verovert de bal door een tackle van achteren. Molina rent richting de bal. Villalona verovert de bal door een tackle van achteren. Villalona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reales Gigantes - Atleticos Linieros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Gigantes 34%, Atleticos Linieros 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reales Gigantes - Atleticos Linieros 1:1

58e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu passt de bal in één keer door. Correa speelt de bal door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Cáceres geeft een hoge lob. Villalona kopt de bal weg. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Morillo is nu in balbezit. Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonilla krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bonilla met de inworp. Pereira is nu in balbezit. Met opzet legt Correa zijn tegenspeler op de grond. Correa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pereira moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pereira kan niet meer verder spelen. Azcona komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Beauchamp probeert naar een medespeler te passen. Azcona speelt de bal door. Meléndez met een sublieme pass. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Atleticos Linieros 2:1

76e minuut.
Pereira passt de bal zonder na te denken. Villalona is nu in balbezit. Molina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Villalona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villalona kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Reales Gigantes - Atleticos Linieros 3:1

81e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Bonilla rent richting de bal. Bonilla passt de bal in één keer door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Morillo geeft een lange en hoge pass. Brugal kopt de bal weg. Bonilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillo is nu in balbezit. Morillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reales Gigantes 44%, Atleticos Linieros 56%.
Reales Gigantes - Atleticos Linieros 3:1