Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Kouen Jijii Hoshi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Shimizu rent richting de bal. Ishimaru onderschept slim de pass. Ishimaru speelt de bal door. Daar is Mori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Miyazawa geeft de bal voor. Mori is nu in balbezit. Masushima is nu in balbezit. Ishimaru rent richting de bal. Ishimaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kouen - Jijii Hoshi 1:0

22e minuut.
Hirata trapt de bal weg. Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa met een sublieme pass. Sekino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Shiral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiral begaat een overtreding. Kim raakt geblesseerd tijdens het duel. Kim met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Takahagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mori verovert de bal door een tackle van achteren. Mori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fukai Kouen - Jijii Hoshi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kouen 33%, Jijii Hoshi 67%.
Fukai Kouen - Jijii Hoshi 2:0

50e minuut.
Hirata speelt de bal door. Takahagi rent richting de bal. Ishimaru begaat een overtreding. Takahagi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Takahagi kan niet meer verder spelen. Yoshihara komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kokeguchi kopt de bal weg. Yoshihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshihara geeft een hoge lob. Kokeguchi rent richting de bal. Kokeguchi haalt uit met een fantastische trap. Mizohata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Nishizawa rent richting de bal. Yoshihara verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshihara passt de bal met de wreef. Sekino rent richting de bal. Sekino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Shimizu rent richting de bal. Shimizu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yoshihara de bal. Ishimaru onderschept slim de pass. Ishimaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chano rent richting de bal. Shimizu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimizu geeft een lange en hoge pass. Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kouen 59%, Jijii Hoshi 41%.
Fukai Kouen - Jijii Hoshi 2:0