Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Busters AC Milan 1899
Normal Tactiek 1
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 26.2
redelijk Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Kobza is nu in balbezit. Favale is nu in balbezit. Kobza is nu in balbezit. Czub is nu in balbezit. Czub haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buda rent richting de bal. Kuzmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Budzák de bal. Budzák geeft een hoge lob. Gicquel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Altunapa geeft een lange en hoge pass. Bacconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunev is nu in balbezit. Bacconi onderschept slim de pass. Bacconi draait met de bal, schiet en ... Panchev bokst de bal weg.

21e minuut.
Stratev geeft de bal voor. Inworp. Altunapa met de inworp. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. Panchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bacconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacconi haalt uit met een fantastische trap. Panchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Busters - AC Milan 1899 1:0

22e minuut.
Budzák is nu in balbezit. Bacconi rent richting de bal. Stratev maakt een afschuwelijke overtreding. Bacconi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bacconi kan niet meer verder spelen. Hruštička komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kunev geeft de bal voor. Comuzzi kopt de bal weg. Favale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobza rent richting de bal. Kobza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mystek met een sublieme pass. Kobza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoichkov met een sublieme pass. Favale bereikt de bal nog maar net als eerste. Favale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Stratev onderschept slim de pass. Stratev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Comuzzi de bal. Favale is nu in balbezit. Favale draait met de bal, schiet en ... Gicquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bork geeft een hoge lob. Kuzmanov rent richting de bal. Kuzmanov geeft een hoge lob. Kobza rent richting de bal. Kobza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stoichkov met een sublieme pass. Czub rent richting de bal. Czub passt de bal zonder na te denken. Favale is nu in balbezit. Favale schiet op doel. Gicquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Busters 60%, AC Milan 1899 40%.
The Busters - AC Milan 1899 1:0

47e minuut.
Lebel is nu in balbezit. Budzák verovert de bal door een tackle van achteren. Budzák passt de bal met de wreef. Favale rent richting de bal. Favale geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Favale rent richting de bal. Favale passt de bal in één keer door. Kobza rent richting de bal. Kobza schiet op doel. Gicquel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Busters - AC Milan 1899 1:1

65e minuut.
Czub probeert de bal aan de voet te houden. Beerten is nu in balbezit. Beerten geeft de bal voor. Hruštička rent richting de bal. Hruštička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kobza verovert de bal door een tackle van achteren. Kobza schiet op doel. Bork probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobza is nu in balbezit. Kobza draait met de bal, schiet en ... Gicquel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Lebel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mašović komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hruštička geeft een lange en hoge pass. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Busters - AC Milan 1899 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Busters 56%, AC Milan 1899 44%.
The Busters - AC Milan 1899 2:1