Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ulis Karavajo
Normal Tactiek Italia
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Khachikyan is nu in balbezit. Bździądło verovert de bal door een tackle van achteren. Bździądło speelt de bal door. Badek is nu in balbezit. Badek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Payer probeert naar een medespeler te passen. Teymuryan speelt de bal door. Norayan probeert naar een medespeler te passen. Badek is nu in balbezit. Badek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Karavajo 0:1

16e minuut.
Norayan speelt de bal door. Mkchyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan speelt de bal door. Badek is nu in balbezit. Badek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan passt de bal in één keer door. Daar is Manaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bździądło met een sublieme pass. Badek heeft problemen om de bal te vangen. Ertl is nu in balbezit. Badek is nu in balbezit. Badek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Badek de bal. Badek speelt de bal door. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan geeft de bal voor. Badek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ertl passt de bal met de wreef. Fustikyan speelt de bal door. Bździądło geeft de bal voor. Mkchyan heeft problemen om de bal te vangen. Norayan probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gullit is nu in balbezit. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło passt de bal met de wreef. Badek rent richting de bal. Badek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fustikyan geeft de bal voor. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Badek raakt geblesseerd tijdens het duel. Badek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Ohanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bździądło rent richting de bal. Ohanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ohanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ulis 65%, Karavajo 35%.
FK Ulis - Karavajo 0:1

49e minuut.
Terryan probeert naar een medespeler te passen. Bździądło rent richting de bal. Bździądło passt de bal zonder na te denken. Badek is nu in balbezit. Badek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertl onderschept slim de pass. Ertl passt de bal zonder na te denken. Badek rent richting de bal. Badek haalt uit met een fantastische trap. Amatuni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Karavajo 0:2

54e minuut.
Inesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inesyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manaryan de bal. Badek is nu in balbezit. Badek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ertl is nu in balbezit. Ertl met een sublieme pass. Norayan probeert naar een medespeler te passen. Badek rent richting de bal. Badek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Karavajo 0:3

68e minuut.
Mkchyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Badek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mkchyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Norayan probeert naar een medespeler te passen. Ertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertl passt de bal met de wreef. Badek is nu in balbezit. Badek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Karavajo 0:4

76e minuut.
Badek draait met de bal, schiet en ... Berberyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fustikyan neemt de hoekschop. Badek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ulis - Karavajo 0:5

78e minuut.
Fustikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bździądło heeft problemen om de bal te vangen. Bździądło speelt de bal door. Fustikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustikyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Ertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bździądło speelt de bal door. Klungelig pakt Badek de bal. Badek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berberyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bździądło raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kailas komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inesyan met een sublieme pass. Xachikyan is nu in balbezit. Aharonyan probeert naar een medespeler te passen. Badek is nu in balbezit. Badek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ulis 62%, Karavajo 38%.
FK Ulis - Karavajo 0:5