Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Halcones Maniáticos Caballeros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


30e minuut.
Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto passt de bal zonder na te denken. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Solano rent richting de bal. Euceda is nu in balbezit. Caso verovert de bal door een tackle van achteren. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Halcones - Maniáticos Caballeros 1:0

44e minuut.
Carías is nu in balbezit. Carranza is nu in balbezit. Met opzet legt Carías zijn tegenspeler op de grond. Carías krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Halcones 61%, Maniáticos Caballeros 39%.
Universidad Halcones - Maniáticos Caballeros 1:0

52e minuut.
Lopez is nu in balbezit. Caso onderschept slim de pass. Caso passt de bal zonder na te denken. Alberto rent richting de bal. Alberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Chain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Betanco komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zambrano passt de bal in één keer door. Caso probeert naar een medespeler te passen. Betanco rent richting de bal. Alberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto draait met de bal, schiet en ... Navas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universidad Halcones - Maniáticos Caballeros 1:1

71e minuut.
Cano probeert de bal aan de voet te houden. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal met de wreef. Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Halcones - Maniáticos Caballeros 2:1

80e minuut.
Carranza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Alberto is nu in balbezit. Lopez onderschept slim de pass. Lopez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Halcones 53%, Maniáticos Caballeros 47%.
Universidad Halcones - Maniáticos Caballeros 2:1