Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Acorex Wine Holding` Taraclia `Cricova` Cimişlia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Haratniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Haratniuc schiet op doel. Alexandrovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boclincă zal de hoekschop nemen. Obreja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Litinschi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cucerovschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macar rent richting de bal. Macar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tofan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bagrii zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cucerovschi de bal. Cucerovschi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bagrii geeft de bal voor. Artenie is nu in balbezit. Arefiera begaat een overtreding. Arefiera krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Artenie de bal. Arefiera verovert de bal door een tackle van achteren. Arefiera passt de bal in één keer door. Floşman rent richting de bal. Floşman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bodnar met een snelle inworp. Gangan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiorghiţă begaat een overtreding. Ghiorghiţă krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Arefiera geeft een hoge lob. Macar rent richting de bal. Macar probeert naar een medespeler te passen. Floşman is nu in balbezit. Floşman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Taraclia 54%, `Cricova` Cimişlia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Cricova` Cimişlia 0:0

50e minuut.
Bodnar rent richting de bal. Jadan verovert de bal door een tackle van achteren. Jadan geeft een hoge lob. Floşman heeft problemen om de bal te vangen. Floşman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Cricova` Cimişlia 0:1

64e minuut.
Klungelig pakt Tofan de bal. Macar bereikt de bal nog maar net als eerste. Macar passt de bal met de wreef. Jadan rent richting de bal. Jadan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Cricova` Cimişlia 0:2

68e minuut.
Daar is Haratniuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arefiera rent richting de bal. Haratniuc is nu in balbezit. Arefiera onderschept slim de pass. Arefiera geeft een hoge lob. Jitcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Taraclia 57%, `Cricova` Cimişlia 43%.
`Acorex Wine Holding` Taraclia - `Cricova` Cimişlia 0:2