Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ecurie Delloran Tekhnichni Kotu
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Hay geeft een lange en hoge pass. Shishchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shishchenko probeert naar een medespeler te passen. Tchuichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuichenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecurie Delloran - Tekhnichni Kotu 1:0

7e minuut.
Osipov trapt de bal weg van het doel. Shishchenko kan de bal niet met de borst controleren. Shishchenko passt de bal met de wreef. Tchuichenko is nu in balbezit. Tchuichenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Melnik kopt de bal weg. Korobka is nu in balbezit. Korobka passt de bal met de wreef. Tchernyshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernyshenko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tchernyshenko is nu in balbezit. Tchernyshenko haalt uit met een fantastische trap. Husyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ecurie Delloran - Tekhnichni Kotu 1:1

22e minuut.
Korobka heeft problemen om de bal te vangen. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tchernets` de bal. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap. Osipov bokst de bal weg.

38e minuut.
Pakholyuk speelt de bal door. Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melnik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Melnik kan niet meer verder spelen. Kosyrin komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Leviga is nu in balbezit. Leviga geeft een lange en hoge pass. Mirniy kopt de bal weg. Korobka rent richting de bal. Korobka schiet op doel. Husyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecurie Delloran 44%, Tekhnichni Kotu 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecurie Delloran - Tekhnichni Kotu 1:1

49e minuut.
Mamin passt de bal zonder na te denken. Tchuichenko is nu in balbezit. Pakholyuk onderschept slim de pass. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Artyukh passt de bal met de wreef. Chumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumak geeft een hoge lob. Tchuichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuichenko draait met de bal, schiet en ... Osipov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecurie Delloran 48%, Tekhnichni Kotu 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecurie Delloran - Tekhnichni Kotu 1:1