Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-30 18:21
  • Competitiewedstrijd: Līga II.02
  • Stadion: Fk JokeR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2281
Dejas Dēmoni babitefc
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Maugulis verovert de bal door een tackle van achteren. Maugulis probeert naar een medespeler te passen. Jātnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jātnieks haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Isakovs de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rabarberis onderschept slim de pass. Pastars bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabarberis is nu in balbezit. Rabarberis draait met de bal, schiet en ... Pastars probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Virsaitis rent richting de bal. Virsaitis met een sublieme pass. Jātnieks rent richting de bal. Jātnieks schiet op doel. Olainieks probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Virsaitis passt de bal met de wreef. Ciemkalns is nu in balbezit. Ciemkalns passt de bal zonder na te denken. Jātnieks is nu in balbezit. Jātnieks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Virsaitis probeert naar een medespeler te passen. Jātnieks is nu in balbezit. Isakovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jātnieks onderschept slim de pass. Jātnieks haalt uit met een fantastische trap. Olainieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dejas Dēmoni - babitefc 1:0

43e minuut.
Ciemkalns speelt de bal door. Isakovs is nu in balbezit. Jātnieks rent richting de bal. Virsaitis is nu in balbezit. Virsaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dejas Dēmoni - babitefc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejas Dēmoni 51%, babitefc 49%.
Dejas Dēmoni - babitefc 2:0

48e minuut.
Jātnieks is nu in balbezit. Astra onderschept slim de pass. Ciemkalns begaat een overtreding. Ciemkalns krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Isakovs is nu in balbezit. Mazurs is nu in balbezit. Ciemkalns rent richting de bal. Virsaitis is nu in balbezit. Virsaitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mazurs passt de bal in één keer door. Pastars met een sublieme pass. Rabarberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitāns is nu in balbezit. Leitāns schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gulbinskis geeft een lange en hoge pass. Kreitāns rent richting de bal. Kreitāns passt de bal in één keer door. Virsaitis is nu in balbezit. Virsaitis haalt uit met een fantastische trap. Olainieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Pastars kopt de bal weg. Ciemkalns probeert naar een medespeler te passen. Jātnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jātnieks haalt uit met een fantastische trap. Olainieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dejas Dēmoni - babitefc 3:0

71e minuut.
Doeltrap. Olainieks trapt de bal weg van het doel. Ciemkalns kopt de bal weg. Jātnieks rent richting de bal. Jātnieks haalt uit met een fantastische trap. Olainieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Leitāns passt de bal met de wreef. Rabarberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štromanis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabarberis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurs wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dejas Dēmoni 47%, babitefc 53%.
Dejas Dēmoni - babitefc 3:0