Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A.F.C. Chiens Beaux Kangouraux
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sagna probeert naar een medespeler te passen. Saar rent richting de bal. Saar speelt de bal door. N`Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Doye haalt uit met een fantastische trap. Bah bokst de bal weg.

18e minuut.
Diene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Souleymane Fall komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Ciré geeft een lange en hoge pass. Saar heeft problemen om de bal te vangen. Sow kopt de bal weg. N`Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Doye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Chiens - Beaux Kangouraux 0:1

32e minuut.
Souleymane Fall is nu in balbezit. N`Doye rent richting de bal. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Doye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Chiens - Beaux Kangouraux 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.F.C. Chiens 46%, Beaux Kangouraux 54%.
C.A.F.C. Chiens - Beaux Kangouraux 0:2

58e minuut.
N`Doye geeft een lange en hoge pass. Ciré kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sow de bal onder controle te krijgen. André Senghor is nu in balbezit. André Senghor met een sublieme pass. Paal!

74e minuut.
André Senghor kopt de bal weg. Dialiba is nu in balbezit. Salif Keita bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonko verovert de bal door een tackle van achteren. Sonko draait met de bal, schiet en ... Diagne-Faye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dias is nu in balbezit. Dialiba onderschept slim de pass. Dialiba passt de bal met de wreef. Sonko rent richting de bal. Sonko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.F.C. Chiens - Beaux Kangouraux 1:2

89e minuut.
Babacar Ndiour bereikt de bal nog maar net als eerste. Niang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Babacar Ndiour raakt geblesseerd tijdens het duel. Sonko neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A.F.C. Chiens - Beaux Kangouraux 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.F.C. Chiens 33%, Beaux Kangouraux 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A.F.C. Chiens - Beaux Kangouraux 2:2