Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cammel Trophy United Cairo
Abd El-Halim Tactiek kayle
62% Balbezit 38%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
45.9 gemiddelde waardering 38.1
redelijk Schieten zwak
goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Rayyan speelt de bal door. Daar is Kamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd El-Baky is nu in balbezit. Abd El-Baky haalt uit met een fantastische trap. Bolognesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - United Cairo 0:1

34e minuut.
Nasser passt de bal zonder na te denken. Medhat is nu in balbezit. Medhat met een sublieme pass. Kedar geeft de bal voor. Nasser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cammel Trophy - United Cairo 1:1

41e minuut.
Jameel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Baky begaat een overtreding. Jameel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamel met een snel genomen vrije trap. Nasser is nu in balbezit. Nasser schiet op doel. Mohamed Abou Traika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - United Cairo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cammel Trophy 40%, United Cairo 60%.
Cammel Trophy - United Cairo 2:1

67e minuut.
Kedar probeert de bal met de borst te controleren. El-Oksh speelt de bal door. Rayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Oksh is nu in balbezit. El-Oksh geeft een hoge lob. Bolognesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Medhat rent richting de bal. Medhat geeft de bal voor. Nasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasser haalt uit met een fantastische trap. Mohamed Abou Traika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - United Cairo 3:1

85e minuut.
El-Ragheb geeft een hoge lob. Negomireanu kopt de bal weg. Daar is al-Hadary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasser is nu in balbezit. Nasser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Medhat probeert naar een medespeler te passen. al-Hadary bereikt de bal nog maar net als eerste. al-Hadary passt de bal zonder na te denken. Nasser is nu in balbezit. Nasser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cammel Trophy - United Cairo 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cammel Trophy 37%, United Cairo 63%.
Cammel Trophy - United Cairo 4:1