Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Wahda HenTai XX
Bayern Tactiek 433
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 34.7
adequate Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Đức Mạnh is nu in balbezit. Bahjat verovert de bal door een tackle van achteren. Bahjat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roselló de bal. Roselló draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bahjat is nu in balbezit. Đức Mạnh onderschept slim de pass. Đức Mạnh met een sublieme pass. Picano rent richting de bal. Picano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 0:1

19e minuut.
Nefci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barriguinha komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Đức Mạnh passt de bal met de wreef. Mera rent richting de bal. Mera passt de bal zonder na te denken. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
D`Afflitto met de inworp. Zajda geeft de bal voor. Klungelig pakt Mănăilă de bal. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap. Mu`tazz probeert de bal aan de voet te houden. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Zajda met een sublieme pass. D`Afflitto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Afflitto speelt de bal door. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló rent richting de bal. Sorescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roselló is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roselló legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Benmbarek bokst de bal weg. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Wahda - HenTai XX 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 64%, HenTai XX 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Wahda - HenTai XX 1:1

46e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. Picano verovert de bal door een tackle van achteren. Picano probeert naar een medespeler te passen. Zajda rent richting de bal. Zajda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Picano is nu in balbezit. Met opzet legt Bahjat zijn tegenspeler op de grond. Picano raakt geblesseerd tijdens het duel. Meini met een snel genomen vrije trap. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 1:2

58e minuut.
Đức Mạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Đức Mạnh probeert naar een medespeler te passen. D`Afflitto probeert naar een medespeler te passen. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Haytham met een harde bal richting middenveld. Barriguinha kopt de bal weg. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 1:3

63e minuut.
Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló onderschept slim de pass. Roselló draait met de bal, schiet en ... Benmbarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 2:3

67e minuut.
Zajda passt de bal met de wreef. Daar is Đức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đức Mạnh geeft de bal voor. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rouissi rent richting de bal. Rouissi passt de bal zonder na te denken. Roselló rent richting de bal. Roselló schiet op doel. Benmbarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zajda rent richting de bal. Zajda met een sublieme pass. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă draait met de bal, schiet en ... Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 2:4

81e minuut.
Rouissi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roselló is nu in balbezit. Đức Mạnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Đức Mạnh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 76%, HenTai XX 24%.
Al Wahda - HenTai XX 2:4