Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The One Prime
5A2 Tactiek The One
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Dykman passt de bal met de wreef. Pozorek heeft problemen om de bal te vangen. Ðăng Khoa is nu in balbezit. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Kandikó bokst de bal weg.

21e minuut.
Ergili met de inworp. Milián met een sublieme pass. Ergili heeft problemen om de bal te vangen. Ergili geeft de bal voor. Tauram rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Imschoot speelt de bal door. Vila rent richting de bal. Vila geeft een hoge lob. Ðăng Khoa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Prime 0:1

44e minuut.
Klungelig pakt Beatón de bal. Vila is nu in balbezit. Vila met een sublieme pass. Imschoot is nu in balbezit. Imschoot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 65%, Prime 35%.
The One - Prime 0:1

46e minuut.
Vila is nu in balbezit. Vila passt de bal met de wreef. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Prime 0:2

53e minuut.
Enginsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milián verovert de bal door een tackle van achteren. Milián passt de bal met de wreef. Tauram rent richting de bal. Tauram schiet op doel. Kruse Bøggild verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Petschovschi passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Constantin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Constantin krijgt een gele kaart. Molina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðăng Khoa rent richting de bal. Morejón is nu in balbezit. Morejón draait met de bal, schiet en ... Kandikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Prime 0:3

67e minuut.
Inworp. Morejón met de inworp. Imschoot geeft de bal voor. Ðăng Khoa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Prime 0:4

77e minuut.
Morejón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Imschoot de bal. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschoot rent richting de bal. Imschoot schiet op doel. Kandikó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Tauram raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibisz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Molina rent richting de bal. Petschovschi rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Ergili probeert naar een medespeler te passen. Ibisz rent richting de bal. Paal! Ibisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Prime 1:4

86e minuut.
Petschovschi geeft de bal voor. Inworp. Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ergili geeft de bal voor. Ibisz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 63%, Prime 37%.
The One - Prime 1:4