Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The One Cachorros SA
5A2 Tactiek 5-3-1-wing
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
62.7 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten adequate
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Kandelaki speelt de bal door. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prnjat de bal. Prnjat geeft een lange en hoge pass. Tauram springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dmowski geeft een lange en hoge pass. Pejičić kopt de bal weg. Jeréz is nu in balbezit. Mirilovič onderschept slim de pass. Mirilovič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Legrá speelt de bal door. Ekelund rent richting de bal. Kandelaki maakt een afschuwelijke overtreding. Ekelund raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ekelund kan niet meer verder spelen. Prado komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Tauram probeert de bal met de borst te controleren. Földes rent richting de bal. Tauram onderschept slim de pass. Tauram haalt uit met een fantastische trap. Kłoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Cachorros SA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 67%, Cachorros SA 33%.
The One - Cachorros SA 1:0

48e minuut.
Ruiu rent richting de bal. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz geeft een lange en hoge pass. Tauram maakt een snoekduik en kopt de bal. Kłoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The One - Cachorros SA 2:0

52e minuut.
Csáky is nu in balbezit. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruiu. Ruiu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Legrá speelt de bal door. Roman is nu in balbezit. Cuervo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo geeft een hoge lob. Tauram springt en kopt de bal. Kłoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tauram rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jeréz ... Strafschop! Csáky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prado neemt de penalty, wat een uithaal! Lamouchi bokst de bal weg.

80e minuut.
Jeréz geeft de bal voor. Inworp. Csáky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiu geeft een lange en hoge pass. Mirilovič maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamouchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pejičić speelt de bal door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz passt de bal in één keer door. Prnjat is nu in balbezit. Prnjat geeft een hoge lob. Kłoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 67%, Cachorros SA 33%.
The One - Cachorros SA 2:0