Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Gornyak Magicheskije Koshki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Mynbaev is nu in balbezit. Mynbaev probeert naar een medespeler te passen. Sagyndykov geeft de bal voor. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Poltaranin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korolev met een snelle inworp. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov geeft de bal voor. Mochulyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Gornyak - Magicheskije Koshki 1:0

16e minuut.
Karpenko verovert de bal door een tackle van achteren. Karpenko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khrapunov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Mynbaev is nu in balbezit. Zhigin verovert de bal door een tackle van achteren. Zhigin speelt de bal door. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha schiet op doel. Mochulyak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sagyndyk rent richting de bal. Sagyndyk geeft de bal voor. Poltaranin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zhigin kopt de bal weg. Tokaev probeert de bal aan de voet te houden. Tokaev geeft de bal voor. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 46%, Magicheskije Koshki 54%.
Zemnyje Gornyak - Magicheskije Koshki 1:0

47e minuut.
Tokaev trapt de bal weg van het doel. Sagyndyk rent richting de bal. Sagyndyk probeert naar een medespeler te passen. Zhigin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ogorodnikov trapt de bal weg. Ivanov kopt de bal weg. Esatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha onderschept slim de pass. Menlikhozha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Khrapunov met een snelle inworp. Mynbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynbaev speelt de bal door. Kismetov rent richting de bal. Kismetov haalt uit met een fantastische trap. Ogorodnikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemnyje Gornyak - Magicheskije Koshki 1:1

64e minuut.
Korolev onderschept slim de pass. Korolev met een sublieme pass. Poltaranin heeft problemen om de bal te vangen. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sobolev is nu in balbezit. Kismetov verovert de bal door een tackle van achteren. Kismetov speelt de bal door. Shokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shokh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov is nu in balbezit. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov rent richting de bal. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. Mochulyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 46%, Magicheskije Koshki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemnyje Gornyak - Magicheskije Koshki 1:1