Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-21 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aeryn Sun Memorial
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3867
Diadora FC Ruda Śląska SzTywny`s Killers
Respect Maximum Tactiek mordulec 666
61% Balbezit 39%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 27.3
good Schieten weak
very good Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cristache speelt de bal door. Reco-reco speelt de bal door. Cólzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cólzera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 1:0

10e minuut.
Eliassen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walter rent richting de bal. Cristache verovert de bal door een tackle van achteren. Cristache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Villada speelt de bal door. Daar is Cólzera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cólzera geeft een hoge lob. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliassen draait met de bal, schiet en ... Drzyzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Żelechowski passt de bal zonder na te denken. Eliassen probeert de bal aan de voet te houden. Walter is nu in balbezit. Eliassen verovert de bal door een tackle van achteren. Eliassen schiet op doel. Drzyzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliassen schiet op doel. Drzyzga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 2:0

24e minuut.
Eliassen met een snelle inworp. Loreto speelt de bal door. Cristache rent richting de bal. Cristache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 3:0

26e minuut.
Żelechowski met een sublieme pass. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eliassen onderschept slim de pass. Eliassen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Talkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żelechowski met een snelle inworp. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliassen schiet op doel. Drzyzga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 50%, SzTywny`s Killers 50%.
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 3:0

48e minuut.
Walter met een sublieme pass. Żelechowski is nu in balbezit. Cristache verovert de bal door een tackle van achteren. Cristache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 4:0

52e minuut.
Inworp. Żelechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliassen heeft problemen om de bal te vangen. Eliassen draait met de bal, schiet en ... Drzyzga bokst de bal weg.

56e minuut.
Cólzera met een sublieme pass. Klungelig pakt Talkowski de bal. Talkowski geeft een hoge lob. Eliassen rent richting de bal. Eliassen haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Eliassen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Walter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walter speelt de bal door. Żelechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelechowski draait met de bal, schiet en ... Reco-reco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Eliassen passt de bal met de wreef. Villada speelt de bal door. Cristache is nu in balbezit. Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Cristache schiet op doel. Drzyzga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cristache rent richting de bal. Cristache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 5:0

84e minuut.
Reco-reco rent richting de bal. Reco-reco geeft de bal voor. Cristache rent richting de bal. Cristache haalt uit met een fantastische trap. Drzyzga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 54%, SzTywny`s Killers 46%.
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 6:0