Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-30 18:29
  • Bekerwedstrijd: Kas Masr
  • Stadion: FC Goldy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3057
FC Goldy United Cairo
Normal Tactiek kayle
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
18.2 gemiddelde waardering 41
poor Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed probeert naar een medespeler te passen. Harby is nu in balbezit. Harby geeft de bal voor. Doqdoq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kharouf met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ameer de bal onder controle te krijgen. Nazeem geeft een hoge lob. Salah rent richting de bal. Salah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ameer bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Oksh verovert de bal door een tackle van achteren. El-Oksh probeert naar een medespeler te passen. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nazeem rent richting de bal. Nazeem geeft de bal voor. Duijm kopt de bal weg. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
El-Oksh bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Oksh geeft de bal voor. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. Doqdoq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Doqdoq met een harde bal richting middenveld. El-Oksh probeert de bal met de borst te controleren. El-Oksh passt de bal met de wreef. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:1

39e minuut.
Rezk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Oksh met de inworp. Salah is nu in balbezit. Salah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Abdul-Wahid is nu in balbezit. Abdul-Wahid schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:2

40e minuut.
Daar is Kharouf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ameer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdul-Wahid. Abdul-Wahid krijgt een gele kaart.

43e minuut.
El-Dozwy verovert de bal door een tackle van achteren. El-Oksh verovert de bal door een tackle van achteren. El-Oksh geeft een hoge lob. Abdul-Wahid is nu in balbezit. Abdul-Wahid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Goldy 71%, United Cairo 29%.
FC Goldy - United Cairo 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt El-Oksh de bal. El-Oksh met een sublieme pass. Salah is nu in balbezit. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Nazeem onderschept slim de pass. Nazeem geeft een hoge lob. Rezk heeft problemen om de bal te vangen. Duijm is nu in balbezit. Duijm draait met de bal, schiet en ... Doqdoq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Doqdoq met een sublieme pass. El-Oksh rent richting de bal. El-Oksh met een sublieme pass. Abdul-Wahid is nu in balbezit. Abdul-Wahid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:4

54e minuut.
Rezk onderschept slim de pass. Salah is nu in balbezit. Rezk is nu in balbezit. Salah onderschept slim de pass. Salah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doqdoq met een harde bal richting middenveld. El-Oksh kopt de bal weg. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. Doqdoq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:5

57e minuut.
El-Oksh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salah rent richting de bal. Salah geeft de bal voor. Abdul-Wahid rent richting de bal. Abdul-Wahid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
El-Dozwy geeft de bal voor. Inworp. El-Oksh met een snelle inworp. Salah geeft een lange en hoge pass. Abdul-Wahid springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:6

72e minuut.
El-Dozwy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Oksh onderschept slim de pass. El-Oksh geeft de bal voor. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:7

82e minuut.
Abdul-Wahid passt de bal zonder na te denken. El-Sherbeny is nu in balbezit. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Salah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:8

83e minuut.
Ameer speelt de bal door. Kharouf speelt de bal door. Abdul-Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Wahid schiet op doel. Doqdoq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Salah is nu in balbezit. Salah passt de bal met de wreef. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:9

86e minuut.
Ameer probeert naar een medespeler te passen. Kharouf met een sublieme pass. Abdul-Wahid rent richting de bal. Abdul-Wahid heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Wahid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Abdul-Wahid rent richting de bal. Abdul-Wahid passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duijm de bal. Duijm schiet op doel. Doqdoq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Goldy - United Cairo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Goldy 69%, United Cairo 31%.
FC Goldy - United Cairo 0:10