Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellas USA
5-3-2L_v2_vswing Tactiek cio-pcu
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
80.1 gemiddelde waardering 75.8
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
magical Verdedigen brilliant


2e minuut.
Covey verovert de bal door een tackle van achteren. Covey geeft de bal voor. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Covey probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chronas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapias geeft een lange en hoge pass. Pouliakos krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut bokst de bal weg.

18e minuut.
Razov passt de bal zonder na te denken. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Lemonias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - USA 0:1

29e minuut.
Karadimos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadimos met een sublieme pass. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis schiet op doel. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas - USA 1:1

35e minuut.
Pouliakos is nu in balbezit. Meck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pouliakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapias met een snel genomen vrije trap. Pouliakos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 47%, USA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellas - USA 1:1

51e minuut.
Cleveland kopt de bal weg. Pendleton is nu in balbezit. Met opzet legt Sagriotis zijn tegenspeler op de grond. Sagriotis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kapias geeft een hoge lob. Chronas kopt de bal weg. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis schiet op doel. Obrzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas - USA 2:1

58e minuut.
Karadimos probeert naar een medespeler te passen. Toursounidis is nu in balbezit. Meck begaat een overtreding. Toursounidis raakt geblesseerd tijdens het duel. Karadimos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buitenspel voor Pouliakos. Goede buitenspelval van de verdediging. Kouloglou komt het veld opgelopen. Chrysomallis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cleveland stond buitenspel. Kilekoglou komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou geeft een lange en hoge pass. Meck heeft problemen om de bal te vangen. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Shump geeft de bal voor. Patsatzoglou controleert de bal met de borst. Met opzet legt Cleveland zijn tegenspeler op de grond. Cleveland krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Parsons speelt de bal door. Lofton rent richting de bal. Met opzet legt Kilekoglou zijn tegenspeler op de grond. Kilekoglou krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas 54%, USA 46%.
Hellas - USA 2:1