Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina Venezuela
Patrick Shick :8 Tactiek SisePuede
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
81.9 gemiddelde waardering 79.6
brilliant Schieten formidable
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Mazino heeft problemen om de bal te vangen. Mazino passt de bal zonder na te denken. Galván rent richting de bal. Galván geeft een lange en hoge pass. Farías maakt een snoekduik en kopt de bal. Otaiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Panarisi passt de bal zonder na te denken. Galván speelt de bal door. Ramallo rent richting de bal. Farías rent richting de bal. Farías draait met de bal, schiet en ... Otaiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft de bal voor. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo schiet op doel. Otaiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Venezuela 1:0

18e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor. Klungelig pakt Arroupe de bal. Mata rent richting de bal. Mata haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada met een sublieme pass. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Frances kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ramallo kopt de bal weg. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft de bal voor. Farías krijgt zijn hoofd ertegen. Otaiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Venezuela 2:0

35e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara probeert naar een medespeler te passen. Panarisi probeert naar een medespeler te passen. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mazino kopt de bal weg. Klungelig pakt Panarisi de bal. Panarisi geeft de bal voor. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Belloc probeert naar een medespeler te passen. Mazino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galván is nu in balbezit. Galván geeft een hoge lob. Farías maakt een snoekduik en kopt de bal. Otaiza bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peñaranda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 41%, Venezuela 59%.
Argentina - Venezuela 2:0

50e minuut.
Lara onderschept slim de pass. Lara speelt de bal door. Galván is nu in balbezit. Galván geeft een lange en hoge pass. Farías springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mazino passt de bal in één keer door. Galván geeft een lange en hoge pass. Ramallo rent richting de bal. Ramallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Venezuela 3:0

55e minuut.
Figueira met een sublieme pass. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Mata kopt de bal weg. Gamargo rent richting de bal. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Farías onderschept slim de pass. Farías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Venezuela 4:0

60e minuut.
Paredes komt het veld opgelopen. Crexell komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lara geeft de bal voor. Farías is nu in balbezit. Figueira kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap. Otaiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Arroupe geeft een lange en hoge pass. Crexell kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Venezuela 5:0

66e minuut.
Forchetti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Crexell probeert naar een medespeler te passen. Galván is nu in balbezit. Galván speelt de bal door. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel. Otaiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina - Venezuela 6:0

68e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Montiel rent richting de bal. Panarisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panarisi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Belloc passt de bal in één keer door. Galván is nu in balbezit. Palacios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palacios krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Galván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otaiza met een sublieme pass. Panarisi geeft een hoge lob. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Otaiza bokst de bal weg.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Otaiza niet meer kan verder spelen. Urbaneja Achelpohl komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Belloc kopt de bal weg. Panarisi geeft de bal voor. Crexell rent richting de bal. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina 40%, Venezuela 60%.
Argentina - Venezuela 6:0