Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-30 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo Obor Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2702
Dinamo Obor Arows666
OFF Tactiek Arrows3
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 31
good Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen weak


12e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Tábori geeft de bal voor. Minne controleert de bal met de borst. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Inworp. Gogoi met de inworp. Câţanu controleert de bal met de borst. Câţanu met een sublieme pass. Gogoi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Ene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Piruşca rent richting de bal. Piruşca passt de bal in één keer door. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu schiet op doel. Ene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Arows666 0:1

37e minuut.
Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta rent richting de bal. Tábori speelt de bal door. Courtin rent richting de bal. Courtin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leik trapt de bal weg. Zahiu rent richting de bal. Zahiu geeft een hoge lob. Courtin probeert de bal aan de voet te houden. Courtin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tábori is nu in balbezit. Tábori passt de bal met de wreef. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin haalt uit met een fantastische trap. Leik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Obor - Arows666 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 59%, Arows666 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Obor - Arows666 1:1

46e minuut.
Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Gogoi geeft een hoge lob. Courtin is nu in balbezit. Courtin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Arows666 2:1

52e minuut.
Buitenspel voor Câţanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Strzyga neemt vlug de vrije trap. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Echeverría de bal. Tábori is nu in balbezit. Tábori passt de bal met de wreef. Istvan is nu in balbezit. Istvan draait met de bal, schiet en ... Leik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Petrescu is nu in balbezit. Petrescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Morariu de bal. Mitran is nu in balbezit. Mitran draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Callesen verovert de bal door een tackle van achteren. Courtin is nu in balbezit. Courtin passt de bal met de wreef. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tábori. Tábori krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Echeverría kopt de bal weg. Klungelig pakt Hinović de bal. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Morariu probeert de bal aan de voet te houden. Leik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta passt de bal zonder na te denken. Hinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin draait met de bal, schiet en ... Leik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mitran geeft een lange en hoge pass. Daar is Callesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Istvan rent richting de bal. Istvan draait met de bal, schiet en ... Leik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Arows666 3:1

76e minuut.
Câţanu controleert de bal met de borst. Petrescu speelt de bal door. Gherghel probeert de bal met de borst te controleren. Hinović rent richting de bal. Hinović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zahiu kopt de bal weg. Mitran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minne onderschept slim de pass. Courtin rent richting de bal. Courtin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Arows666 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 40%, Arows666 60%.
Dinamo Obor - Arows666 4:1