Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legiunea A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
u Tactiek SPATAKUS_99
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten incredible
good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Maguinho onderschept slim de pass. Maguinho geeft een hoge lob. Mihalcea probeert de bal aan de voet te houden. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca schiet op doel. Naporra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Williamsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kopiński met een snelle inworp. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi schiet op doel. Naporra bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Marzocca kopt de bal weg. Kopiński is nu in balbezit. Kopiński passt de bal in één keer door. Fonzi rent richting de bal. Fonzi schiet op doel. Naporra bokst de bal weg.

9e minuut.
Silvera geeft een hoge lob. Daar is Arcruni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... Naporra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1

11e minuut.
Kopiński met een snelle inworp. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi probeert naar een medespeler te passen. Marzocca rent richting de bal. Marzocca draait met de bal, schiet en ... Paal! Naporra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Silvera probeert naar een medespeler te passen. Rawski speelt de bal door. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... Naporra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dytłow is nu in balbezit. Dytłow met een sublieme pass. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz schiet op doel. Murdock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:1

19e minuut.
Fonzi is nu in balbezit. Williamsson onderschept slim de pass. Fonzi rent richting de bal. Fonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:2

27e minuut.
Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca rent richting de bal. Fonzi is nu in balbezit. Fonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:3

36e minuut.
Sørgård geeft de bal voor. Rawski geeft een hoge lob. Arcruni is nu in balbezit. Pisula verovert de bal door een tackle van achteren. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:4

42e minuut.
Maguinho geeft de bal voor. Marzocca is nu in balbezit. Marzocca passt de bal met de wreef. Pisula rent richting de bal. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naporra met een sublieme pass. Rawski geeft de bal voor. Marzocca rent richting de bal. Marzocca schiet op doel. Naporra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 60%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 40%.
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:5

47e minuut.
Maguinho geeft een hoge lob. Mihalcea is nu in balbezit. Fonzi onderschept slim de pass. Marzocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzocca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Arcruni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Naporra bokst de bal weg.

48e minuut.
Arcruni geeft de bal voor. Inworp. Rawski met een snelle inworp. Pisula rent richting de bal. Pisula schiet op doel. Naporra bokst de bal weg.

50e minuut.
Sørgård geeft een hoge lob. Pisula bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pisula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:6

58e minuut.
Capanema probeert de bal aan de voet te houden. Warren met een sublieme pass. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Murdock probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:6

62e minuut.
Marks probeert naar een medespeler te passen. Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera probeert naar een medespeler te passen. Marzocca rent richting de bal. Marzocca haalt uit met een fantastische trap. Naporra bokst de bal weg. Arcruni probeert de bal aan de voet te houden. Pisula rent richting de bal. Pisula haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:7

67e minuut.
Sørgård geeft een lange en hoge pass. Marzocca kopt de bal weg. Pisula is nu in balbezit. Pisula schiet op doel. Naporra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:8

70e minuut.
Maguinho speelt de bal door. Rawski rent richting de bal. Rawski passt de bal zonder na te denken. Pisula is nu in balbezit. Pisula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pisula rent richting de bal. Pisula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kopiński passt de bal in één keer door. Fonzi heeft problemen om de bal te vangen. Marzocca rent richting de bal. Pisula is nu in balbezit. Pisula haalt uit met een fantastische trap. Naporra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pisula is nu in balbezit. Mihalcea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pisula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marzocca legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:9

87e minuut.
Zarzuelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rawski. Zarzuelo raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Neto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tyszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Zarzuelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarzuelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 48%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 52%.
Legiunea - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:9