Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Százhalombattai Arany Ászok Saxon Team
blebleble Tactiek 442_T
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 38.1
adequate Schieten average
weak Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Di Santo geeft een hoge lob. Dembele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembele geeft de bal voor. Alfaro kopt de bal weg. Čvorkov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Inworp. Alfaro met een snelle inworp. Jurkowski is nu in balbezit. Jurkowski geeft de bal voor. Radocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Boino is nu in balbezit. Boino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 0:1

13e minuut.
Claudel onderschept slim de pass. Mordak probeert naar een medespeler te passen. Pawlaczek probeert naar een medespeler te passen. Jurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Mordak probeert naar een medespeler te passen. Boino rent richting de bal. Boino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bartosik probeert de bal aan de voet te houden. Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský passt de bal zonder na te denken. Taurētājs rent richting de bal. Taurētājs draait met de bal, schiet en ... Waterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro speelt de bal door. Dembele is nu in balbezit. Boino verovert de bal door een tackle van achteren. Boino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Claudel rent richting de bal. Pawlaczek onderschept slim de pass. Pawlaczek geeft een hoge lob. Jurkowski springt en kopt de bal. Čvorkov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Petrescu speelt de bal door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Boino rent richting de bal. Boino schiet op doel. Radocha bokst de bal weg.

34e minuut.
Střelenský is nu in balbezit. Kilchenmann is nu in balbezit. Kilchenmann met een sublieme pass. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klasen is nu in balbezit. Klasen probeert naar een medespeler te passen. Isaac met een sublieme pass. Boino is nu in balbezit. Boino draait met de bal, schiet en ... Radocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 62%, Saxon Team 38%.
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 0:2

47e minuut.
Čvorkov onderschept slim de pass. Čvorkov geeft een lange en hoge pass. Taurētājs is nu in balbezit. Taurētājs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 1:2

51e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. Di Santo probeert de bal aan de voet te houden. Střelenský rent richting de bal. Střelenský haalt uit met een fantastische trap. Waterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Claudel passt de bal zonder na te denken. Belcea rent richting de bal. Bartosik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartosik krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Isaac passt de bal in één keer door. Jurkowski rent richting de bal. Petrescu begaat een overtreding. Petrescu krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mordak geeft een hoge lob. Čvorkov heeft problemen om de bal te vangen. Boino is nu in balbezit. Boino haalt uit met een fantastische trap. Radocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 1:3

60e minuut.
Klasen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrescu geeft een lange en hoge pass. Di Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský onderschept slim de pass. Střelenský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 2:3

73e minuut.
Dembele is nu in balbezit. Dembele probeert naar een medespeler te passen. Střelenský is nu in balbezit. Kilchenmann rent richting de bal. Kilchenmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Százhalombattai Arany Ászok 50%, Saxon Team 50%.
Százhalombattai Arany Ászok - Saxon Team 2:3