Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-07 19:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6281
*K.V.* - *Malinwa* snoecksisters
bus parkeren Tactiek 442
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 35.4
goed Schieten solide
redelijk Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Driessens passt de bal met de wreef. Hempte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempte met een sublieme pass. Mechele rent richting de bal. Mechele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bailescu neemt vlug de vrije trap. Pelissier kopt de bal weg. Dhuinslager probeert de bal aan de voet te houden. Mechele rent richting de bal. Mechele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt De Corte de bal. De Corte met een sublieme pass. Pelissier heeft problemen om de bal te vangen. Czerep rent richting de bal. Czerep schiet op doel. Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Lambot met de inworp. Klungelig pakt Hempte de bal. Hempte geeft de bal voor. Czerep maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - snoecksisters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 69%, snoecksisters 31%.
*K.V.* - *Malinwa* - snoecksisters 0:1

53e minuut.
Korbut met een sublieme pass. Pelissier rent richting de bal. Pelissier passt de bal in één keer door. Czerep bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerep draait met de bal, schiet en ... Bailescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Czerep is nu in balbezit. Korbut is nu in balbezit. Tinarelli rent richting de bal. Korbut verovert de bal door een tackle van achteren. Korbut haalt uit met een fantastische trap. De Roeck bokst de bal weg.

83e minuut.
Lambot speelt de bal door. Pelissier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Driessens. Driessens krijgt een gele kaart. Pelissier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pelissier kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 61%, snoecksisters 39%.
*K.V.* - *Malinwa* - snoecksisters 0:1