Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluten Morgen Deabru Gorriak
Gabardina Tactiek HBdef
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 69.7
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Petcu speelt de bal door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Deabru Gorriak 0:1

8e minuut.
Covelo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blaya komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Egurbide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. González Díez komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Gyurta is nu in balbezit. Gyurta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kudrawiec de bal. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gluten Morgen - Deabru Gorriak 1:1

33e minuut.
Petcu rent richting de bal. Wrzeszcz is nu in balbezit. Chapman onderschept slim de pass. Petcu is nu in balbezit. Petcu haalt uit met een fantastische trap. Rakočević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Agüera probeert naar een medespeler te passen. Gyurta rent richting de bal. Gyurta passt de bal met de wreef. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec schiet op doel. Pilja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perić is nu in balbezit. Perić geeft een hoge lob. Guidi controleert de bal met de borst. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferdomo passt de bal zonder na te denken. Gyurta is nu in balbezit. Gyurta met een sublieme pass. González Díez rent richting de bal. González Díez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kudrawiec speelt de bal door. González Díez rent richting de bal. González Díez passt de bal zonder na te denken. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 46%, Deabru Gorriak 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gluten Morgen - Deabru Gorriak 1:1

50e minuut.
Carricondo Pérez met een sublieme pass. Klungelig pakt Wrzeszcz de bal. Delle Fraine begaat een overtreding. Wrzeszcz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petcu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Carricondo Pérez rent richting de bal. Carricondo Pérez passt de bal in één keer door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Deabru Gorriak 1:2

67e minuut.
Carricondo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carricondo Pérez passt de bal met de wreef. Becagli speelt de bal door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz schiet op doel. Rakočević bokst de bal weg. Galvis geeft een lange en hoge pass. Agüera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carricondo Pérez onderschept slim de pass. Carricondo Pérez geeft de bal voor. Wrzeszcz springt en kopt de bal. Rakočević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Carricondo Pérez passt de bal met de wreef. Becagli speelt de bal door. Petcu rent richting de bal. Petcu draait met de bal, schiet en ... Rakočević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aira komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Delle Fraine rent richting de bal. Delle Fraine passt de bal in één keer door. Daar is Galvis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu is nu in balbezit. Petcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal met de wreef. Aira rent richting de bal. Wrzeszcz verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Rakočević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 52%, Deabru Gorriak 48%.
Gluten Morgen - Deabru Gorriak 1:2