Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pardales Raqueto
4 3 3 Tactiek 4-4-2 MP-Ext
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 65.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen wonderbaarlijk
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een lange en hoge pass. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Bubel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:1

9e minuut.
Jeannol passt de bal met de wreef. Bradło is nu in balbezit. Bradło geeft de bal voor. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szkiełko springt en kopt de bal. Lippke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bradło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło geeft een hoge lob. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dragu onderschept slim de pass. Jeannol onderschept slim de pass. Jeannol passt de bal in één keer door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:2

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Olave de bal onder controle te krijgen. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Jeannol met een sublieme pass. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud schiet op doel. Bubel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloss met de inworp. Jeannol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannol geeft een lange en hoge pass. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Szkiełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Villanueva is nu in balbezit. Szkiełko onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jeannol zal de hoekschop nemen. Szkiełko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Denoncourt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dragu de bal. Chalbaud verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Bubel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pardales 82%, Raqueto 18%.
Pardales - Raqueto 0:3

54e minuut.
Visintin rent richting de bal. Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko heeft problemen om de bal te vangen. Szkiełko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dragu kopt de bal weg. Szkiełko heeft problemen om de bal te vangen. González Villanueva is nu in balbezit. Szkiełko onderschept slim de pass. Szkiełko schiet op doel. Bubel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:4

69e minuut.
Jeannol passt de bal in één keer door. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragu. Dragu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Jeannol met een sublieme pass. Bradło rent richting de bal. Bradło speelt de bal door. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:5

77e minuut.
Kloss met een sublieme pass. Bradło rent richting de bal. Bradło passt de bal in één keer door. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:6

90e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dragu ... Strafschop! Chalbaud raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalbaud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Raqueto 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pardales 67%, Raqueto 33%.
Pardales - Raqueto 0:7