Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Boca Juniors LETS
T9 Tactiek Duck2
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Kornas is nu in balbezit. Gastaldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kornas raakt geblesseerd tijdens het duel. Topolewski met een snel genomen vrije trap. Holmes Otero rent richting de bal. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kornas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornas schiet op doel. Xuân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 0:1

4e minuut.
Čtvrtníček passt de bal in één keer door. Wojna rent richting de bal. Wojna met een sublieme pass. Holmes Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes Otero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nieder passt de bal zonder na te denken. Wojna probeert naar een medespeler te passen. Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 0:2

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Xuân Sơn niet meer kan verder spelen. Serathi komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Prohniţchi probeert naar een medespeler te passen. Wojna rent richting de bal. Wojna met een sublieme pass. Kornas is nu in balbezit. Kornas schiet op doel. De bal raakt de paal. Serathi bokst de bal weg.

18e minuut.
Čtvrtníček passt de bal zonder na te denken. Topolewski rent richting de bal. Topolewski met een sublieme pass. Kornas rent richting de bal. Kornas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosentino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kornas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kornas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Serathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 0:3

24e minuut.
Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Avram geeft een hoge lob. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Dingbo probeert de bal aan de voet te houden. Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Holmes Otero de bal. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Chrzanowski rent richting de bal. Chrzanowski geeft een hoge lob. Kornas is nu in balbezit. Kornas draait met de bal, schiet en ... Serathi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 0:4

33e minuut.
Topolewski geeft de bal voor. Millakoyam rent richting de bal. Kornas verovert de bal door een tackle van achteren. Kornas draait met de bal, schiet en ... Paal! Gastaldi heeft problemen om de bal te vangen. Kornas is nu in balbezit. Kornas draait met de bal, schiet en ... Serathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 0:5

35e minuut.
Gastaldi geeft een hoge lob. Chrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Janicki is nu in balbezit. Janicki schiet op doel. Yedişik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Holmes Otero is nu in balbezit. Holmes Otero geeft een lange en hoge pass. Kornas rent richting de bal. Kornas haalt uit met een fantastische trap. Serathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Avram met de inworp. Bernardello is nu in balbezit. Bernardello passt de bal zonder na te denken. Janicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Janicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 62%, LETS 38%.
F. C. Boca Juniors - LETS 0:5

46e minuut.
Sassi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dingbo passt de bal in één keer door. Janicki rent richting de bal. Janicki passt de bal in één keer door. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janicki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 1:5

51e minuut.
Topolewski geeft de bal voor. Bernardello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardello passt de bal in één keer door. Kornas rent richting de bal. Kornas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wojna speelt de bal door. Holmes Otero rent richting de bal. Daar is Kornas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Boca Juniors - LETS 1:6

54e minuut.
Pilmayken komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Toure rent richting de bal. Pilmayken verovert de bal door een tackle van achteren. Pilmayken passt de bal in één keer door. Zgonjanin rent richting de bal. Zgonjanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bernardello is nu in balbezit. Wojna verovert de bal door een tackle van achteren. Wojna met een sublieme pass. Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornas draait met de bal, schiet en ... Serathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Pilmayken. Goede buitenspelval van de verdediging. Prohniţchi neemt vlug de vrije trap. Kornas is nu in balbezit. Kornas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Prohniţchi passt de bal in één keer door. Bernardello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cosentino is nu in balbezit. Holmes Otero onderschept slim de pass. Holmes Otero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Boca Juniors 59%, LETS 41%.
F. C. Boca Juniors - LETS 1:6