Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C Guerreros FC
4132 Tactiek Debut C!!
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Inworp. Goszczyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boymans rent richting de bal. Botero is nu in balbezit. Boymans geeft een lange en hoge pass. Peñaranda bokst de bal weg.

19e minuut.
Goszczyc speelt de bal door. Boymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Higuita springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Vivar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucumí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołodziejek is nu in balbezit. Kołodziejek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vintz bokst de bal weg.

38e minuut.
Peterelli is nu in balbezit. Peterelli geeft een hoge lob. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Ellehammer is nu in balbezit. Ellehammer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Zarl komt het veld opgelopen. López Michelsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 41%, Guerreros FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Pepes F.C - Guerreros FC 0:0

48e minuut.
Goszczyc is nu in balbezit. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Izuibejeres rent richting de bal. Izuibejeres haalt uit met een fantastische trap. Vintz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Guerreros FC 0:1

58e minuut.
Goszczyc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boymans met een sublieme pass. López Michelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. López Michelsen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mireles de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans verovert de bal door een tackle van achteren. Boymans probeert naar een medespeler te passen. Zarl is nu in balbezit. Zarl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. López Michelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. López Michelsen probeert naar een medespeler te passen. Zarl is nu in balbezit. Zarl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
López Michelsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Trejos de bal. Zarl is nu in balbezit. Zarl schiet op doel. Trejos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peñaranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 53%, Guerreros FC 47%.
Los Pepes F.C - Guerreros FC 0:1