Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Constelacion Estelar FC Cassiopeia
Once Tactiek Gamma Cass
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 50
weak Schieten outstanding
adequate Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Arango raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Samson komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Oved verovert de bal door een tackle van achteren. Oved speelt de bal door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez schiet op doel. Lemaher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:1

10e minuut.
Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agustín zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:2

10e minuut.
Oved verovert de bal door een tackle van achteren. Pajarito is nu in balbezit. Oved onderschept slim de pass. Oved draait met de bal, schiet en ... Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:3

12e minuut.
Oved rent richting de bal. Arenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochoa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Yáñez de bal. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:4

16e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. Yáñez rent richting de bal. Yáñez met een sublieme pass. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel. Lemaher bokst de bal weg. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:5

25e minuut.
Sanín kopt de bal weg. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:6

27e minuut.
Gómez Jaramillo met een sublieme pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een hoge lob. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:7

28e minuut.
Paz met een sublieme pass. Mutis heeft problemen om de bal te vangen. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Aldana rent richting de bal. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Oved kopt de bal weg. Yáñez is nu in balbezit. Oved is nu in balbezit. Oved schiet op doel. Lemaher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:8

40e minuut.
Sanín speelt de bal door. Ochoa met een sublieme pass. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez haalt uit met een fantastische trap. Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:9

42e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjels onderschept slim de pass. Canjels geeft een lange en hoge pass. Oved is nu in balbezit. Oved draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 70%, FC Cassiopeia 30%.
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 0:9

51e minuut.
Oved geeft de bal voor. Agustín springt en kopt de bal. Klungelig pakt Burbano de bal. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel. Lemaher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki geeft een hoge lob. Oved kopt de bal weg. Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Yáñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Canjels bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanín krijgt een gele kaart. Arenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arenas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 1:9

63e minuut.
Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sanín rent richting de bal. Sanín geeft een lange en hoge pass. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 1:10

70e minuut.
Pimentel passt de bal in één keer door. Aldana met een sublieme pass. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Kwasibrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasibrocki geeft de bal voor. Agustín heeft problemen om de bal te vangen. Agustín draait met de bal, schiet en ... Lemaher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Canjels bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjels geeft een hoge lob. Agustín rent richting de bal. Yáñez rent richting de bal. Yáñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Oved passt de bal in één keer door. Burbano is nu in balbezit. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 1:11

81e minuut.
Fontecha is nu in balbezit. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa speelt de bal door. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved draait met de bal, schiet en ... Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agustín rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yáñez rent richting de bal. Yáñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 1:12

81e minuut.
Samson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gedik komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Oved onderschept slim de pass. Oved passt de bal in één keer door. Yáñez rent richting de bal. Oved is nu in balbezit. Oved haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Aldana met een snelle inworp. Pimentel rent richting de bal. Pimentel geeft een hoge lob. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandiño schiet op doel. Boldici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Daar is Oved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel. Lemaher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Constelacion Estelar 64%, FC Cassiopeia 36%.
Constelacion Estelar - FC Cassiopeia 1:13