Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pepes F.C Constelacion Estelar
4132 Tactiek Once
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 32.4
adequate Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen weak


5e minuut.
Fontecha is nu in balbezit. Madonna verovert de bal door een tackle van achteren. Madonna met een sublieme pass. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal zonder na te denken. Higuita rent richting de bal. Higuita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 1:0

12e minuut.
Inworp. Peterelli met een snelle inworp. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion geeft de bal voor. Csernai springt en kopt de bal. Paal!

17e minuut.
Arenas kan de bal niet met de borst controleren. Madonna rent richting de bal. Arenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arenas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Daar is Fandiño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal met de wreef. Csernai rent richting de bal. Csernai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fontecha is nu in balbezit. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando met een sublieme pass. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fandiño is nu in balbezit. Fandiño geeft een hoge lob. Daar is Peterelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel. Vintz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carqueja verovert de bal door een tackle van achteren. Carqueja geeft de bal voor. Higuita rent richting de bal. Higuita schiet op doel. Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Burbano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şamiloğlu met de inworp. Obando geeft een hoge lob. Burbano kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 27%, Constelacion Estelar 73%.
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 1:0

47e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango geeft een hoge lob. Obando probeert naar een medespeler te passen. Higuita heeft problemen om de bal te vangen. Higuita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fontecha rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Obando probeert naar een medespeler te passen. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Madonna geeft een hoge lob. Higuita kopt de bal weg. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando draait met de bal, schiet en ... Lemaher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Fandiño speelt de bal door. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu passt de bal in één keer door. Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fontecha rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Obando passt de bal in één keer door. Higuita is nu in balbezit. Higuita haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Obando probeert naar een medespeler te passen. Burbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita onderschept slim de pass. Higuita haalt uit met een fantastische trap. Lemaher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 2:0

69e minuut.
Şamiloğlu geeft een hoge lob. Daar is Burbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higuita rent richting de bal. Higuita draait met de bal, schiet en ... Lemaher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Najbuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Najbuk geeft een lange en hoge pass. Obando is nu in balbezit. Obando draait met de bal, schiet en ... Lemaher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 3:0

76e minuut.
Madonna verovert de bal door een tackle van achteren. Madonna geeft de bal voor. Higuita rent richting de bal. Higuita draait met de bal, schiet en ... Lemaher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 4:0

79e minuut.
Csernai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontecha onderschept slim de pass. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando geeft een lange en hoge pass. Higuita krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Aldana is nu in balbezit. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando met een sublieme pass. Higuita is nu in balbezit. Higuita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 5:0

85e minuut.
Fontecha rent richting de bal. Csernai onderschept slim de pass. Csernai probeert naar een medespeler te passen. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pepes F.C 23%, Constelacion Estelar 77%.
Los Pepes F.C - Constelacion Estelar 5:0