Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Asgard Gostyń KS Stawiszyn
433 Tactiek Viking
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten average
average Passen very good
average Verdedigen solid


6e minuut.
Karlson geeft een hoge lob. Deveen is nu in balbezit. Niedziela begaat een overtreding. Niedziela krijgt een gele kaart. Deveen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maćkowiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salinas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mandiola onderschept slim de pass. Mandiola speelt de bal door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas draait met de bal, schiet en ... Vento probeert de bal aan de voet te houden. Zambrecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda verovert de bal door een tackle van achteren. Grenda passt de bal met de wreef. Łączyński rent richting de bal. Łączyński haalt uit met een fantastische trap. Dogas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmelík met de inworp. Jarzyna geeft een lange en hoge pass. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mandiola rent richting de bal. Mandiola passt de bal zonder na te denken. Vento bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas onderschept slim de pass. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bowsza passt de bal zonder na te denken. Busico is nu in balbezit. Busico probeert naar een medespeler te passen. Łączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Asgard Gostyń 68%, KS Stawiszyn 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Asgard Gostyń - KS Stawiszyn 0:0

54e minuut.
Seror kopt de bal weg. Rydz speelt de bal door. Salinas rent richting de bal. Salinas schiet op doel. Zambrecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Asgard Gostyń - KS Stawiszyn 1:0

56e minuut.
Zmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmelík passt de bal in één keer door. Mandiola met een sublieme pass. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ... Zambrecki bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Mandiola de bal. Mandiola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deveen de bal. Salinas is nu in balbezit. Salinas draait met de bal, schiet en ... Zambrecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Asgard Gostyń - KS Stawiszyn 2:0

72e minuut.
Daar is Łączyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łączyński draait met de bal, schiet en ... Seror kan de bal niet met de borst controleren. Busico rent richting de bal. Busico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Świątek is nu in balbezit. Świątek probeert naar een medespeler te passen. Busico bereikt de bal nog maar net als eerste. Busico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Asgard Gostyń - KS Stawiszyn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Asgard Gostyń 67%, KS Stawiszyn 33%.
KS Asgard Gostyń - KS Stawiszyn 2:1