Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn KS Asgard Gostyń
Viking Tactiek 433
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
25 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 43
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Busico passt de bal zonder na te denken. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda met een sublieme pass. Busico is nu in balbezit. Busico schiet op doel. Dogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Świątek met een sublieme pass. Busico rent richting de bal. Busico met een sublieme pass. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mandiola met een sublieme pass. Vento heeft problemen om de bal te vangen. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas haalt uit met een fantastische trap. Pijak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 0:1

27e minuut.
Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Daar is Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Busico heeft problemen om de bal te vangen. Busico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rüttimann de bal. Rüttimann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kuslapuu onderschept slim de pass. Inworp. Rydz met een snelle inworp. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen schiet op doel. Pijak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rydz zal de hoekschop nemen. Salinas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vento kopt de bal weg. Inworp. Kaliciński met de inworp. Mandiola geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuslapuu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grenda met een sublieme pass. Rüttimann is nu in balbezit. Aguado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aguado krijgt een gele kaart. Rüttimann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rüttimann kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 1:1

38e minuut.
Karlson kopt de bal weg. Klungelig pakt Świątek de bal. Bartyla speelt de bal door. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rüttimann passt de bal met de wreef. Cerański rent richting de bal. Cerański passt de bal zonder na te denken. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 55%, KS Asgard Gostyń 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Grenda de bal. Grenda passt de bal met de wreef. Busico rent richting de bal. Klungelig pakt Busico de bal. Busico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Grenda probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Dogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuslapuu heeft problemen om de bal te vangen. Salinas is nu in balbezit. Salinas passt de bal met de wreef. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen schiet op doel. Pijak bokst de bal weg.

65e minuut.
Cerański met een sublieme pass. Kaliciński rent richting de bal. Kaliciński passt de bal in één keer door. Deveen is nu in balbezit. Deveen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Pijak trapt de bal weg. Deveen kopt de bal weg. Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 1:2

66e minuut.
Busico probeert naar een medespeler te passen. Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski passt de bal met de wreef. Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 1:3

70e minuut.
Busico rent richting de bal. Aguado speelt de bal door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel. Pijak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 1:4

79e minuut.
Busico met een sublieme pass. Grenda rent richting de bal. Grenda probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Grenda probeert de bal met de borst te controleren. Karlson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlson passt de bal zonder na te denken. Deveen rent richting de bal. Deveen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Aguado onderschept slim de pass. Busico verovert de bal door een tackle van achteren. Busico passt de bal zonder na te denken. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grenda is nu in balbezit. Grenda haalt uit met een fantastische trap. Dogas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 55%, KS Asgard Gostyń 45%.
KS Stawiszyn - KS Asgard Gostyń 2:4