Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-14 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Reglitz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1861
Reglitz Kormoran Ostróda
cool Tactiek KO 2.1
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten solid
poor Passen very good
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Linares geeft een hoge lob. Zaccheria kopt de bal weg. Klungelig pakt Schrijver de bal. Manohari rent richting de bal. Manohari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 50%, Kormoran Ostróda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reglitz - Kormoran Ostróda 0:0

46e minuut.
Rzeczkowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Karkantonis probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski probeert de bal met de borst te controleren. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bicskei geeft de bal voor. Karkantonis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeczkowski met een sublieme pass. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Labat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vergaert de bal onder controle te krijgen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergaert onderschept slim de pass. Vergaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Przesmycki passt de bal zonder na te denken. Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotović geeft een lange en hoge pass. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Vergaert is nu in balbezit. Vergaert passt de bal zonder na te denken. Cebrian speelt de bal door. Labat rent richting de bal. Labat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reglitz 53%, Kormoran Ostróda 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reglitz - Kormoran Ostróda 0:0