Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-21 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: COLO COLO ALBA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2697
COLO COLO ALBA OFK Brestač
4-3-3 Tactiek Ofanziva 4-3-3
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 43
solid Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen good


1e minuut.
Baliţiu geeft een lange en hoge pass. Neaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrđanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrđanin krijgt een gele kaart. Neaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eremia rent richting de bal. Eremia geeft een lange en hoge pass. Paal!

3e minuut.
Pendiye met een sublieme pass. Hoecke rent richting de bal. Hoecke passt de bal in één keer door. Spanos rent richting de bal. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guşiţă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 1:0

5e minuut.
Neaga geeft de bal voor. Spanos kopt de bal weg. Daar is Bierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos passt de bal met de wreef. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 2:0

13e minuut.
Guşiţă kopt de bal weg. Daar is Bierzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoecke onderschept slim de pass. Hoecke schiet op doel. Roşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 3:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eremia met een snelle inworp. Pendiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendiye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 4:0

20e minuut.
Baliţiu met een sublieme pass. Guşiţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batallé. Batallé krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Valadas probeert naar een medespeler te passen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. San Sebastián is nu in balbezit. Warowy onderschept slim de pass. Warowy schiet op doel. Roméro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Eremia met een sublieme pass. Spanos heeft problemen om de bal te vangen. Spanos passt de bal in één keer door. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Valadas speelt de bal door. Molak met een sublieme pass. Neaga rent richting de bal. Neaga geeft de bal voor. Spanos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Batallé de bal. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă passt de bal zonder na te denken. Spanos is nu in balbezit. Spanos draait met de bal, schiet en ... Roşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sojo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neaga met een snelle inworp. Pendiye is nu in balbezit. Pendiye geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Eremia rent richting de bal. Eremia probeert naar een medespeler te passen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă geeft de bal voor. Roşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 5:0

42e minuut.
Warowy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marjanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanos onderschept slim de pass. Spanos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLO COLO ALBA 27%, OFK Brestač 73%.
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 5:0

54e minuut.
Ţipa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eremia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pendiye geeft de bal voor. Guşiţă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Neaga speelt de bal door. Pendiye rent richting de bal. Pendiye speelt de bal door. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 6:0

72e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Białowąs geeft een hoge lob. Ţipa is nu in balbezit. Eremia onderschept slim de pass. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Roşoiu bokst de bal weg. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 7:0

74e minuut.
Batallé is nu in balbezit. Guşiţă onderschept slim de pass. Guşiţă met een sublieme pass. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Molak is nu in balbezit. Molak geeft de bal voor. Guşiţă kopt de bal weg. Hoecke is nu in balbezit. Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baliţiu geeft een lange en hoge pass. Hoecke kopt de bal weg. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLO COLO ALBA 25%, OFK Brestač 75%.
COLO COLO ALBA - OFK Brestač 8:0