Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASROMA Raqueto
Champions 22 Tactiek 4-4-2 MP-Ext
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
81.5 gemiddelde waardering 82.2
incredible Schieten outstanding
incredible Passen brilliant
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
de la Rosa geeft de bal voor. Sulowski probeert de bal aan de voet te houden. Karović rent richting de bal. Karović geeft een hoge lob. Sanubari kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meisingset geeft een hoge lob. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Raqueto 0:1

10e minuut.
Lewalski kopt de bal weg. Morejón rent richting de bal. Denoncourt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Denoncourt krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Belloc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Castell geeft een hoge lob. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Denoncourt speelt de bal door. Beránek probeert naar een medespeler te passen. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel. Murarczyk bokst de bal weg.

18e minuut.
Belloc probeert naar een medespeler te passen. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk geeft een lange en hoge pass. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Meisingset zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanubari verovert de bal door een tackle van achteren. Sanubari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ter Malkhasyan de bal onder controle te krijgen. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szostek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stachyra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sulowski is nu in balbezit. Leonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Castell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beránek met een snelle inworp. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Belloc de bal. Belloc geeft een lange en hoge pass. Morejón kopt de bal weg. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Syrjänpää kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mare geeft een hoge lob. Lewalski kopt de bal weg. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Syrjänpää probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASROMA - Raqueto 1:1

38e minuut.
Karović geeft een lange en hoge pass. Stachyra is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karović neemt de hoekschop. Stachyra maakt een snoekduik en kopt de bal. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 58%, Raqueto 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASROMA - Raqueto 1:1

50e minuut.
Feltrino controleert de bal met de borst. Lewalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feltrino. Feltrino krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Belloc geeft een hoge lob. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewalski is nu in balbezit. Lewalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Raqueto 2:1

52e minuut.
Mathé passt de bal met de wreef. Ulutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek begaat een overtreding. Beránek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Stachyra kan de bal niet met de borst controleren. Ter Malkhasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ulutürk met een sublieme pass. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Leonov geeft een hoge lob. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset probeert naar een medespeler te passen. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Karović met een sublieme pass. Beránek kan de bal niet met de borst controleren. Castell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castell krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Meisingset rent richting de bal. Belloc bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meisingset krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk passt de bal in één keer door. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASROMA - Raqueto 3:1

87e minuut.
Sanubari rent richting de bal. Mare begaat een overtreding. Sanubari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonov met een snel genomen vrije trap. Stachyra kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mathé geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karović met een snelle inworp. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASROMA 60%, Raqueto 40%.
ASROMA - Raqueto 3:1