Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-10-28 19:27
  • Competitiewedstrijd: Orange Cup
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6738
FC Hergiswil Dynamo Muri
Doom`s Fearfall Tactiek Phase 7R
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 64.7
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Walcott speelt de bal door. Daar is Seheryıldızı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung is nu in balbezit. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:1

6e minuut.
Daar is Arenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modarelli is nu in balbezit. Met opzet legt Arenas zijn tegenspeler op de grond. Arenas krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Arenas is nu in balbezit. dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. dos Santos geeft een hoge lob. Tomšič kopt de bal weg. Seheryıldızı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:2

14e minuut.
Moncada met een snelle inworp. Walcott geeft een hoge lob. Seheryıldızı springt en kopt de bal. Arenas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:3

15e minuut.
Modarelli passt de bal zonder na te denken. Tomšič rent richting de bal. Airinei onderschept slim de pass. Airinei geeft de bal voor. Erpen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
dos Santos rent richting de bal. dos Santos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Onofraş de bal. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott passt de bal zonder na te denken. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:4

29e minuut.
Čkuljević kopt de bal weg. Daar is Modarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modarelli passt de bal in één keer door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Walcott probeert naar een medespeler te passen. dos Santos speelt de bal door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:5

44e minuut.
dos Santos probeert de bal aan de voet te houden. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott passt de bal in één keer door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Marcsek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 74%, Dynamo Muri 26%.
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:5

46e minuut.
Vercammen met een sublieme pass. Moncada rent richting de bal. Moncada geeft de bal voor. Seheryıldızı maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:6

48e minuut.
Satılmaz rent richting de bal. Satılmaz geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Marcsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:7

58e minuut.
Demeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Demeter met de inworp. Pylypchuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung rent richting de bal. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:8

61e minuut.
Seheryıldızı passt de bal in één keer door. dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Modarelli geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Marins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marins geeft de bal voor. Demeter rent richting de bal. Demeter geeft een hoge lob. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada geeft de bal voor. Seheryıldızı springt en kopt de bal. Airinei verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rantakoivu geeft een lange en hoge pass. Tomšič kopt de bal weg. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:9

72e minuut.
Walcott is nu in balbezit. Walcott geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:10

73e minuut.
Marins verovert de bal door een tackle van achteren. Marins speelt de bal door. Demeter rent richting de bal. Demeter geeft een hoge lob. Erpen springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı passt de bal zonder na te denken. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:11

81e minuut.
dos Santos passt de bal zonder na te denken. Walcott is nu in balbezit. Walcott probeert naar een medespeler te passen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Modarelli speelt de bal door. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Marcsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:12

86e minuut.
Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erpen. Erpen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 68%, Dynamo Muri 32%.
FC Hergiswil - Dynamo Muri 0:12