Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-FC Burnout United
5-2-3 Tactiek links
36% Balbezit 64%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 22
42.7 gemiddelde waardering 72.5
very good Schieten brilliant
good Passen outstanding
average Verdedigen formidable


4e minuut.
Aranlı rent richting de bal. Aranlı passt de bal met de wreef. Petev is nu in balbezit. Petev draait met de bal, schiet en ... Janjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:0

8e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft een hoge lob. Picazo rent richting de bal. Kazhigaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal-FC - Burnout United 1:1

10e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum geeft een lange en hoge pass. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:2

15e minuut.
Buitenspel voor Kazhigaliev. Goede buitenspelval van de verdediging. Baltanov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Pitt de bal. Petev rent richting de bal. Petev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev passt de bal zonder na te denken. Gailing rent richting de bal. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:3

17e minuut.
Dannebaum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonfils komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler passt de bal zonder na te denken. Okienko is nu in balbezit. Gailing onderschept slim de pass. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler geeft een hoge lob. Wesely is nu in balbezit. Klungelig pakt Wesely de bal. Wesely schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Sápi rent richting de bal. Sápi geeft een lange en hoge pass. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:4

22e minuut.
Petev heeft problemen om de bal te vangen. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Bakaikoa onderschept slim de pass. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gailing is nu in balbezit. Gailing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Geranski trapt de bal weg. Imschweiler kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Gailing onderschept slim de pass. Gailing schiet op doel. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:5

26e minuut.
Sápi probeert naar een medespeler te passen. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Imschweiler probeert naar een medespeler te passen. Mongillo probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:6

39e minuut.
Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranlı is nu in balbezit. Wesely onderschept slim de pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:7

41e minuut.
Graffite kopt de bal weg. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler geeft een hoge lob. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gailing is nu in balbezit. Gailing geeft een lange en hoge pass. Wesely kopt de bal weg. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Picazo de bal. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 62%, Burnout United 38%.
Arsenal-FC - Burnout United 1:7

46e minuut.
Lukanov is nu in balbezit. Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler passt de bal in één keer door. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Imschweiler verovert de bal door een tackle van achteren. Imschweiler passt de bal met de wreef. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:8

52e minuut.
Kazhigaliev is nu in balbezit. Wesely rent richting de bal. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:9

56e minuut.
Sápi verovert de bal door een tackle van achteren. Sápi passt de bal in één keer door. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:10

57e minuut.
Graffite met een sublieme pass. Klungelig pakt Petev de bal. Wesely onderschept slim de pass. Wesely schiet op doel. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:11

61e minuut.
Daar is Lukanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev schiet op doel. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:12

63e minuut.
Pitt verovert de bal door een tackle van achteren. Pitt geeft de bal voor. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:13

66e minuut.
Sápi met een sublieme pass. Bonfils geeft de bal voor. Kazhigaliev kopt de bal weg. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sápi met een sublieme pass. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils geeft een hoge lob. Okienko kopt de bal weg. Kazhigaliev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dracula heeft problemen om de bal te vangen. Dracula geeft de bal voor. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:14

78e minuut.
Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely probeert naar een medespeler te passen. Gailing is nu in balbezit. Gailing haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Burnout United 1:15

81e minuut.
Petev kopt de bal weg. Graffite rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitt. Graffite wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Graffite kan niet meer verder spelen. Genov komt het veld opgelopen. Aranlı komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kazhigaliev passt de bal in één keer door. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils passt de bal zonder na te denken. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Wesely is nu in balbezit. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing is nu in balbezit. Gailing draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Okienko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imschweiler met de inworp. Sápi controleert de bal met de borst. Sápi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 73%, Burnout United 27%.
Arsenal-FC - Burnout United 1:15