Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-04 19:29
  • Competitiewedstrijd: Orange Cup
  • Stadion: Dark Site Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9646
Dark Side Dynamo Muri
O-TEAM Tactiek Phase 5R
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 7
49.3 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Religa geeft een lange en hoge pass. Olkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szefliński kopt de bal weg. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa schiet op doel. Mayer bokst de bal weg.

8e minuut.
Neag geeft een hoge lob. Lozano kopt de bal weg. Rădoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădoi geeft een hoge lob. Tomšič springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brogle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogle passt de bal met de wreef. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel. Hudureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Markotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mariposa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariposa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Szefliński passt de bal met de wreef. Religa rent richting de bal. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz schiet op doel. Mayer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 1:0

18e minuut.
Lucidi geeft een hoge lob. Olkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Religa neemt vlug de vrije trap. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Weibel passt de bal met de wreef. Szefliński rent richting de bal. Szefliński passt de bal in één keer door. Brogle met een sublieme pass. Olkiewicz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 2:0

22e minuut.
Seheryıldızı probeert naar een medespeler te passen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič passt de bal met de wreef. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een hoge lob. Mariposa rent richting de bal. Mariposa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Muntenuş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seheryıldızı de bal. Kovalenko is nu in balbezit. Tomšič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Hudureanu bokst de bal weg.

35e minuut.
Markotić geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Seheryıldızı. Goede buitenspelval van de verdediging. Kovalenko neemt vlug de vrije trap. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Solimando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szefliński neemt de hoekschop. Olkiewicz springt en kopt de bal. Mayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 3:0

41e minuut.
Olkiewicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Religa. Olkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brogle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mayer trapt de bal weg. Lozano probeert de bal met de borst te controleren. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Muntenuş probeert de bal aan de voet te houden. Boca is nu in balbezit. Boca geeft een lange en hoge pass. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz schiet op doel. Mayer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 57%, Dynamo Muri 43%.
Dark Side - Dynamo Muri 3:0

71e minuut.
Lozano neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lucidi de bal. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 3:1

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Seheryıldızı stond buitenspel. Kovalenko neemt vlug de vrije trap. Solimando is nu in balbezit. Mariposa onderschept slim de pass. Mariposa haalt uit met een fantastische trap. Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szefliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mariposa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Markotić rent richting de bal. Popajewski speelt de bal door. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Hudureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 3:2

88e minuut.
Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. Mariposa rent richting de bal. Szefliński rent richting de bal. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 4:2

90e minuut.
Madarász is nu in balbezit. Madarász geeft de bal voor. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Dynamo Muri 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 51%, Dynamo Muri 49%.
Dark Side - Dynamo Muri 5:2