Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United FC Hergiswil
links Tactiek Doom`s Fearfall
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
74 gemiddelde waardering 56.3
incredible Schieten very good
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen good


2e minuut.
Onofraş geeft een hoge lob. Melo da Silva is nu in balbezit. Melo da Silva geeft de bal voor. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler geeft de bal voor. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Marcsek trapt de bal weg. Pérez is nu in balbezit. Pérez speelt de bal door. Klungelig pakt Wesely de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... Marcsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Airinei rent richting de bal. Airinei geeft de bal voor. Dracula geeft een lange en hoge pass. Gailing kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marins verovert de bal door een tackle van achteren. Marins passt de bal met de wreef. Erpen probeert naar een medespeler te passen. Cassian is nu in balbezit. Cassian geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pacan is nu in balbezit. Pacan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 0:1

13e minuut.
Imschweiler passt de bal met de wreef. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş begaat een overtreding. Kazhigaliev raakt geblesseerd tijdens het duel. Sápi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cassian is nu in balbezit. Melo da Silva onderschept slim de pass. Melo da Silva met een sublieme pass. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cassian rent richting de bal. Cassian geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dracula de bal. Pacan is nu in balbezit. Pacan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pitt kopt de bal weg. Sápi rent richting de bal. Sápi geeft de bal voor. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Marcsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler passt de bal zonder na te denken. Melo da Silva speelt de bal door. Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Diarra rent richting de bal. Wesely onderschept slim de pass. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ... Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - FC Hergiswil 1:1

29e minuut.
Onofraş heeft problemen om de bal te vangen. Kazhigaliev is nu in balbezit. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Marcsek bokst de bal weg.

32e minuut.
Sápi passt de bal zonder na te denken. Pérez geeft een hoge lob. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Marcsek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 2:1

33e minuut.
Melo da Silva met een snelle inworp. Sápi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sápi geeft de bal voor. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kazhigaliev geeft een hoge lob. Airinei probeert de bal aan de voet te houden. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Diarra heeft problemen om de bal te vangen. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely passt de bal zonder na te denken. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel. Marcsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 3:1

43e minuut.
Kazhigaliev kopt de bal weg. Gailing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 39%, FC Hergiswil 61%.
Burnout United - FC Hergiswil 4:1

46e minuut.
Erpen passt de bal zonder na te denken. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailing onderschept slim de pass. Gailing schiet op doel. Marcsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 5:1

50e minuut.
Cassian kopt de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft de bal voor. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel. Marcsek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 6:1

57e minuut.
Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 7:1

59e minuut.
Melo da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler met een sublieme pass. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Cassian rent richting de bal. Cassian probeert naar een medespeler te passen. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel. Janjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 7:2

65e minuut.
Sápi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Imschweiler de bal. Marins speelt de bal door. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Marcsek met een sublieme pass. Imschweiler kopt de bal weg. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev draait met de bal, schiet en ... Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 8:2

69e minuut.
Demeter passt de bal in één keer door. Cassian is nu in balbezit. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian geeft een hoge lob. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Imschweiler geeft de bal voor. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas onderschept slim de pass. Gailing verovert de bal door een tackle van achteren. Gailing schiet op doel. Marcsek bokst de bal weg.

77e minuut.
Melo da Silva passt de bal in één keer door. Daar is Marins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler geeft de bal voor. Gailing springt en kopt de bal. Marcsek bokst de bal weg.

82e minuut.
Erpen is nu in balbezit. Kurg onderschept slim de pass. Kurg geeft de bal voor. Kazhigaliev kan de bal niet met de borst controleren. Kazhigaliev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Imschweiler is nu in balbezit. Marins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Imschweiler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sápi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kazhigaliev de bal. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Marcsek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - FC Hergiswil 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 40%, FC Hergiswil 60%.
Burnout United - FC Hergiswil 9:2