Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri Burnout United
Phase 5R Tactiek links
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
33 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 11
50.7 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Spinola is nu in balbezit. Spinola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nacht de bal. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Masov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler passt de bal in één keer door. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 0:1

7e minuut.
Daar is Gerencsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér begaat een overtreding. Gerencsér krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Smoliński onderschept slim de pass. Spinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinola speelt de bal door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Daar is Nacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı geeft een lange en hoge pass. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Arruda geeft de bal voor. Seheryıldızı krijgt zijn hoofd ertegen. Ioniţă kan de bal niet met de borst controleren. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinola met een snelle inworp. Arruda geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Muri - Burnout United 1:1

17e minuut.
Spinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arruda rent richting de bal. Arruda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Seheryıldızı de bal. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Masov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bonfils is nu in balbezit. Bonfils passt de bal met de wreef. Ilg is nu in balbezit. Kobel rent richting de bal. Kobel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Torbica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kobel stond buitenspel. Torbica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Masov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Masov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 2:1

26e minuut.
Imschweiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner onderschept slim de pass. Dittberner geeft een lange en hoge pass. Bonfils krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arruda speelt de bal door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı probeert naar een medespeler te passen. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göllei met de inworp. Arruda met een sublieme pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Masov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler geeft de bal voor. Klungelig pakt Torbica de bal. Kobel rent richting de bal. Kobel draait met de bal, schiet en ... Mayer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Arruda rent richting de bal. Arruda geeft een hoge lob. Ioniţă heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Masov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér geeft de bal voor. Inworp. Spinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arruda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bonfils stond buitenspel. Smoliński neemt vlug de vrije trap. Seheryıldızı kopt de bal weg. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 31%, Burnout United 69%.
Dynamo Muri - Burnout United 3:1

46e minuut.
Arruda is nu in balbezit. Arruda met een sublieme pass. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Morgiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Seheryıldızı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ioniţă krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Cucchi kopt de bal weg. Smoliński heeft problemen om de bal te vangen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Mayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Spinola met een snelle inworp. Arruda geeft een hoge lob. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel. Masov bokst de bal weg. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 4:1

61e minuut.
Buitenspel voor Bonfils. Goede buitenspelval van de verdediging. Cucchi neemt vlug de vrije trap. Daar is Tomšič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšič schiet op doel. Masov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 5:1

62e minuut.
Göllei passt de bal zonder na te denken. Arruda speelt de bal door. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 6:1

65e minuut.
Imschweiler geeft een lange en hoge pass. Ilg maakt een snoekduik en kopt de bal. Morgiewicz onderschept slim de pass. Kobel is nu in balbezit. Kobel geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mayer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Buitenspel voor Ilg. Goede buitenspelval van de verdediging. Cucchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ... Masov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 7:1

67e minuut.
Tomšič rent richting de bal. Dittberner onderschept slim de pass. Dittberner geeft een lange en hoge pass. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Mayer bokst de bal weg. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 7:2

70e minuut.
Spinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arruda rent richting de bal. Arruda passt de bal zonder na te denken. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 8:2

71e minuut.
Dittberner passt de bal in één keer door. Torbica is nu in balbezit. Kobel onderschept slim de pass. Kobel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 8:3

75e minuut.
Göllei met een sublieme pass. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński geeft de bal voor. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Spinola geeft een hoge lob. Celestini geeft een hoge lob. Ilg kopt de bal weg. Kobel is nu in balbezit. Kobel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 8:4

83e minuut.
Arruda rent richting de bal. Arruda geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı is nu in balbezit. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 9:4

87e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner verovert de bal door een tackle van achteren. Dittberner geeft een lange en hoge pass. Kobel rent richting de bal. Kobel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Arruda heeft problemen om de bal te vangen. Arruda geeft een lange en hoge pass. Seheryıldızı rent richting de bal. Seheryıldızı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - Burnout United 10:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 39%, Burnout United 61%.
Dynamo Muri - Burnout United 10:4