Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Orange Cup
  • Stadion: Dark Site Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8541
Dark Side Arsenal-FC
O-TEAM Tactiek 5-2-3
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 8
45.4 gemiddelde waardering 41.4
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen average


3e minuut.
Aranlı geeft een lange en hoge pass. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fosco krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Mariposa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brogle met een sublieme pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 1:0

5e minuut.
Aranlı heeft problemen om de bal te vangen. Brogle met een sublieme pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 2:0

11e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Picazo probeert naar een medespeler te passen. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev draait met de bal, schiet en ... Lathouwers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Aranlı is nu in balbezit. Brogle is nu in balbezit. Aranlı begaat een overtreding. Aranlı krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Brogle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brogle geeft de bal voor. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 3:0

20e minuut.
Buitenspel voor Petev. Goede buitenspelval van de verdediging. Kovalenko neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Mariposa de bal onder controle te krijgen. Mariposa draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Mongillo neemt vlug de vrije trap. Madarász kopt de bal weg. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 4:0

29e minuut.
Brogle probeert naar een medespeler te passen. Galamberti rent richting de bal. Lukanov geeft een hoge lob. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel. Lathouwers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 4:1

35e minuut.
Bakaikoa met een sublieme pass. Mongillo heeft problemen om de bal te vangen. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 5:1

40e minuut.
Olkiewicz onderschept slim de pass. Bakaikoa is nu in balbezit. Olkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 6:1

41e minuut.
Olkiewicz rent richting de bal. Petev is nu in balbezit. Olkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 55%, Arsenal-FC 45%.
Dark Side - Arsenal-FC 6:1

47e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko rent richting de bal. Okienko passt de bal in één keer door. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Aranlı is nu in balbezit. Aranlı geeft een lange en hoge pass. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 7:1

62e minuut.
Szefliński kopt de bal weg. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 8:1

66e minuut.
Milkov is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Graffite rent richting de bal. Graffite schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosco geeft een hoge lob. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - Arsenal-FC 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 47%, Arsenal-FC 53%.
Dark Side - Arsenal-FC 9:1