Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Muri OSU Beavers
Phase 5R Tactiek Hergiswil
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
52.8 gemiddelde waardering 40
formidable Schieten adequate
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Finn speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Mauron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kurdubski onderschept slim de pass. Kurdubski passt de bal met de wreef. Roa met een sublieme pass. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Roa geeft een hoge lob. Sazak rent richting de bal. Tomšič onderschept slim de pass. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. Mauron probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rey heeft problemen om de bal te vangen. Sazak is nu in balbezit. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 1:0

24e minuut.
Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski geeft de bal voor. Roa kopt de bal weg. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Seheryıldızı de bal. Sazak rent richting de bal. Seheryıldızı verovert de bal door een tackle van achteren. Seheryıldızı haalt uit met een fantastische trap. Mauron bokst de bal weg. Klungelig pakt De Tomaso de bal. Piepiórka rent richting de bal. Piepiórka passt de bal in één keer door. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tomšič kopt de bal weg. Daar is Seheryıldızı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Sazak zijn tegenspeler op de grond. Sazak krijgt een gele kaart. Seheryıldızı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Seheryıldızı kan niet meer verder spelen. Saudat komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos geeft een lange en hoge pass. Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco met een snelle inworp. Piepiórka probeert naar een medespeler te passen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Roa de bal. Roa passt de bal zonder na te denken. Saudat is nu in balbezit. Saudat haalt uit met een fantastische trap. Mauron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 3:0

41e minuut.
Saudat haalt uit met een fantastische trap. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 28%, OSU Beavers 72%.
Dynamo Muri - OSU Beavers 3:0

47e minuut.
Mikrus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Simonet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Pedrun kopt de bal weg. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco geeft de bal voor. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Simonet heeft problemen om de bal te vangen. Roa is nu in balbezit. Roa geeft de bal voor. Tomšič maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 4:0

51e minuut.
Miranda onderschept slim de pass. Saudat rent richting de bal. Saudat passt de bal met de wreef. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saudat probeert de bal met de borst te controleren. Tomšič is nu in balbezit. Sazak verovert de bal door een tackle van achteren. Saudat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 5:0

53e minuut.
Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski geeft een hoge lob. Pedrun rent richting de bal. Pedrun draait met de bal, schiet en ... Mayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Muri - OSU Beavers 5:1

57e minuut.
Franco geeft de bal voor. Tomšič kopt de bal weg. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Piepiórka onderschept slim de pass. Piepiórka geeft een hoge lob. Saudat rent richting de bal. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Roa is nu in balbezit. Roa geeft een lange en hoge pass. Saudat kopt de bal weg. Tomšič rent richting de bal. Tomšič haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco probeert naar een medespeler te passen. Roa probeert naar een medespeler te passen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel. Mauron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Senti probeert de bal aan de voet te houden. De Tomaso is nu in balbezit. Piepiórka onderschept slim de pass. Piepiórka draait met de bal, schiet en ... Mauron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saudat is nu in balbezit. Saudat schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Campos is nu in balbezit. Finn geeft de bal voor. Tomšič kopt de bal weg. Saudat is nu in balbezit. Saudat haalt uit met een fantastische trap. Mauron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Muri 32%, OSU Beavers 68%.
Dynamo Muri - OSU Beavers 5:1