Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United Dark Side
links Tactiek O-TEAM
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
18 Buitenspel 5
47.7 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Daar is Kovalenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfils is nu in balbezit. Szefliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szefliński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag passt de bal met de wreef. Szefliński met een sublieme pass. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa schiet op doel. Masov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galamberti rent richting de bal. Galamberti haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Dark Side 0:1

33e minuut.
Daar is Beltrami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag geeft een lange en hoge pass. Dittberner met een sublieme pass. Kobel rent richting de bal. Kobel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mariposa schiet op doel. Pitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mariposa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 68%, Dark Side 32%.
Burnout United - Dark Side 0:1

48e minuut.
Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag geeft een lange en hoge pass. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa draait met de bal, schiet en ... Masov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Dark Side 0:2

58e minuut.
Dittberner geeft een lange en hoge pass. Bonfils controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kovalenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Mariposa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skuza komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ilg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fosco maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skuza is nu in balbezit. Skuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Dark Side 0:3

80e minuut.
Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal zonder na te denken. Gerencsér rent richting de bal. Skuza verovert de bal door een tackle van achteren. Skuza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Szefliński rent richting de bal. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pitt ... Strafschop! Pitt krijgt een gele kaart. Skuza raakt geblesseerd tijdens het duel. Skuza neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Dark Side 0:4

88e minuut.
Dittberner met een sublieme pass. Ilg rent richting de bal. Ilg met een sublieme pass. Bonfils rent richting de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Lathouwers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Buitenspel voor Bonfils. Goede buitenspelval van de verdediging. Kovalenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Skuza rent richting de bal. Skuza haalt uit met een fantastische trap. Masov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Dark Side 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 60%, Dark Side 40%.
Burnout United - Dark Side 0:5