Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-18 19:28
  • Competitiewedstrijd: Orange Cup
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5957
FC Hergiswil Arsenal-FC
REUS Tactiek 5-2-3
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 41.1
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marins met een snelle inworp. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft een lange en hoge pass. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Daar is Bakaikoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakaikoa. Pacan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cassian rent richting de bal. Cassian geeft een lange en hoge pass. Erpen heeft problemen om de bal te vangen. Pacan is nu in balbezit. Pacan schiet op doel. Geranski bokst de bal weg.

7e minuut.
Shawcross bereikt de bal nog maar net als eerste. Shawcross passt de bal in één keer door. Cassian rent richting de bal. Cassian geeft de bal voor. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Geranski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okienko heeft problemen om de bal te vangen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Shawcross rent richting de bal. Lukanov onderschept slim de pass. Lukanov probeert naar een medespeler te passen. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. Geranski bokst de bal weg. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ... Paal! Mongillo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Shawcross probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cassian de bal. Cassian probeert naar een medespeler te passen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shawcross is nu in balbezit. Shawcross geeft de bal voor. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen heeft problemen om de bal te vangen. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 2:0

19e minuut.
Bakaikoa speelt de bal door. Klungelig pakt Baltanov de bal. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Duque de bal. Duque passt de bal zonder na te denken. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 3:0

23e minuut.
Klungelig pakt Onofraş de bal. Onofraş geeft een hoge lob. Erpen kopt de bal weg. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cassian probeert naar een medespeler te passen. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft de bal voor. Pacan springt en kopt de bal. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 4:0

30e minuut.
Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque passt de bal in één keer door. Shawcross speelt de bal door. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bakaikoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakaikoa passt de bal in één keer door. Picazo rent richting de bal. Pacan verovert de bal door een tackle van achteren. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pacan rent richting de bal. Pacan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 5:0

40e minuut.
Klungelig pakt Arenas de bal. Arenas geeft een lange en hoge pass. Picazo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacan is nu in balbezit. Pacan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Airinei onderschept slim de pass. Airinei probeert naar een medespeler te passen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ... Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

42e minuut.
Erpen onderschept slim de pass. Erpen geeft een lange en hoge pass. Baltanov kopt de bal weg. Pacan rent richting de bal. Pacan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 6:0

44e minuut.
Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duque neemt de hoekschop. Erpen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 32%, Arsenal-FC 68%.
FC Hergiswil - Arsenal-FC 6:0

48e minuut.
Lukanov rent richting de bal. Lukanov geeft een hoge lob. Duque is nu in balbezit. Duque geeft de bal voor. Pacan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Bakaikoa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cassian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shawcross geeft een hoge lob. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Geranski bokst de bal weg. Pacan maakt een snoekduik en kopt de bal. Geranski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Baltanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 7:0

51e minuut.
Shawcross is nu in balbezit. Shawcross passt de bal zonder na te denken. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian probeert naar een medespeler te passen. Erpen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Airinei is nu in balbezit. Airinei passt de bal in één keer door. Pacan is nu in balbezit. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 8:0

56e minuut.
Shawcross onderschept slim de pass. Shawcross passt de bal zonder na te denken. Pacan rent richting de bal. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 9:0

63e minuut.
Klungelig pakt Picazo de bal. Onofraş rent richting de bal. Onofraş speelt de bal door. Cassian is nu in balbezit. Cassian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Duque probeert de bal aan de voet te houden. Airinei onderschept slim de pass. Pacan rent richting de bal. Pacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 10:0

72e minuut.
Okienko met een snelle inworp. Milkov is nu in balbezit. Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş geeft de bal voor. Cassian rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cassian zal de hoekschop nemen. Picazo kopt de bal weg. Shawcross met een sublieme pass. Daar is Pacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins geeft een lange en hoge pass. Pacan rent richting de bal. Pacan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 11:0

80e minuut.
Graffite speelt de bal door. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Petev rent richting de bal. Petev geeft de bal voor. Marins probeert naar een medespeler te passen. Cassian is nu in balbezit. Cassian passt de bal in één keer door. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel. Geranski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 12:0

85e minuut.
Baltanov rent richting de bal. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Pacan is nu in balbezit. Pacan schiet op doel. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 13:0

88e minuut.
Cassian rent richting de bal. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergiswil - Arsenal-FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergiswil 22%, Arsenal-FC 78%.
FC Hergiswil - Arsenal-FC 14:0