Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-11-25 19:29
  • Competitiewedstrijd: Orange Cup
  • Stadion: Dark Site Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 8797
Dark Side FC Hergiswil
O-TEAM Tactiek REUS
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
6 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
48.1 gemiddelde waardering 60.3
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Muñoz Martínez probeert naar een medespeler te passen. Marins met een sublieme pass. Cassian rent richting de bal. Cassian geeft een hoge lob. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:1

11e minuut.
Neag geeft een hoge lob. Cassian kopt de bal weg. Madarász heeft problemen om de bal te vangen. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Lathouwers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cassian heeft problemen om de bal te vangen. Madarász tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassian raakt geblesseerd tijdens het duel. Shawcross zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erpen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:2

19e minuut.
Shawcross verovert de bal door een tackle van achteren. Shawcross passt de bal in één keer door. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Lathouwers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:3

22e minuut.
Erpen passt de bal met de wreef. Pacan is nu in balbezit. Mezzi geeft een hoge lob. Pacan is nu in balbezit. Pacan schiet op doel. Lathouwers bokst de bal weg.

28e minuut.
Madarász met een sublieme pass. Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg geeft een hoge lob. Mariposa is nu in balbezit. Mariposa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madarász maakt een afschuwelijke overtreding. Madarász is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cassian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cassian zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Mezzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Galamberti de bal. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft een lange en hoge pass. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Muñoz Martínez rent richting de bal. Muñoz Martínez passt de bal in één keer door. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft de bal voor. Erpen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:4

45e minuut.
Erpen geeft een lange en hoge pass. Valverde heeft problemen om de bal te vangen. Pacan is nu in balbezit. Pacan haalt uit met een fantastische trap. Lathouwers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 76%, FC Hergiswil 24%.
Dark Side - FC Hergiswil 0:5

46e minuut.
Erpen passt de bal met de wreef. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft de bal voor. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:6

51e minuut.
Pacan probeert de bal aan de voet te houden. Muñoz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Martínez geeft een hoge lob. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kovalenko kopt de bal weg. Shawcross rent richting de bal. Shawcross passt de bal zonder na te denken. Erpen rent richting de bal. Erpen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Saramet probeert de bal aan de voet te houden. Erpen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kovalenko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Marins probeert naar een medespeler te passen. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian speelt de bal door. Daar is Pacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacan draait met de bal, schiet en ... Lathouwers bokst de bal weg. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:7

61e minuut.
Mariposa met een sublieme pass. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marins met een sublieme pass. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft de bal voor. Pacan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 0:8

64e minuut.
Saramet controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pylypchuk neemt vlug de vrije trap. Saramet is nu in balbezit. Saramet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 1:8

68e minuut.
Shawcross is nu in balbezit. Shawcross met een sublieme pass. Cassian geeft een hoge lob. Erpen krijgt zijn hoofd ertegen. Lathouwers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Demeter is nu in balbezit. Demeter probeert naar een medespeler te passen. Pacan probeert naar een medespeler te passen. Cassian is nu in balbezit. Cassian haalt uit met een fantastische trap. Lathouwers bokst de bal weg.

74e minuut.
Demeter kopt de bal weg. Shawcross met een sublieme pass. Cassian is nu in balbezit. Cassian geeft de bal voor. Erpen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Demeter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shawcross geeft een lange en hoge pass. Pacan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 1:9

85e minuut.
Kovalenko met een snelle inworp. Shawcross bereikt de bal nog maar net als eerste. Shawcross passt de bal in één keer door. Cassian is nu in balbezit. Cassian geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muñoz Martínez kopt de bal weg. Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kovalenko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Shawcross speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian met een sublieme pass. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Side - FC Hergiswil 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Side 75%, FC Hergiswil 25%.
Dark Side - FC Hergiswil 1:10