Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSU Beavers Burnout United
Hergiswil Tactiek links
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten very good
very good Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Sazak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dittberner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beltrami is nu in balbezit. Beltrami geeft een hoge lob. Mauron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kobel rent richting de bal. Kobel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Burnout United 0:1

13e minuut.
Dracula passt de bal zonder na te denken. Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler probeert naar een medespeler te passen. Bonfils rent richting de bal. Bonfils schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler speelt de bal door. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Mauron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Burnout United 0:2

30e minuut.
Klungelig pakt Wägli de bal. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Kobel is nu in balbezit. Kobel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 43%, Burnout United 57%.
OSU Beavers - Burnout United 0:2

53e minuut.
Beltrami passt de bal met de wreef. Dittberner is nu in balbezit. Dittberner geeft een hoge lob. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Dittberner passt de bal met de wreef. Imschweiler heeft problemen om de bal te vangen. Imschweiler speelt de bal door. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Burnout United 0:3

68e minuut.
Ioniţă onderschept slim de pass. Ioniţă geeft een hoge lob. Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel verovert de bal door een tackle van achteren. Kobel haalt uit met een fantastische trap. Mauron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Burnout United 0:4

82e minuut.
Bonfils kopt de bal weg. Mauron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simonet de bal. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Burnout United 0:5

89e minuut.
Pitt neemt vlug de vrije trap. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler passt de bal met de wreef. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Mauron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 58%, Burnout United 42%.
OSU Beavers - Burnout United 0:5